zabiak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Všichni nadšenci tuningu POZOR!!! Už jen pár týdnů nás dělí od Mimoňských válek XIV.!! Tradiční víkendová akce vypukne v pátek 8.5.2009 odpoledne Přípravy vrcholí, finišujeme na plný plyn Důležité sdělení: Přestože je pátek 8.5.2009 svátek, nejezděte na letiště dopoledne, areál bude otevřen až v odpoledních hodinách!!! 2. z novinek: Kyvadlová doprava po areálu, aby se omezilo zejména riziko nočních jízd a exhibiční závody scooter-racing ¨Všichni nadšenci tuningu POZOR!!! http://www.mimonskevalky.cz/ PROGRAM MV 14 pátek 8.5.2009 od 15.00 hod. Volné tréninky driftů - jen registrovaní závodníci 17.00 - 21.00 Volné jízdy sprintu na 1/4 míle, slalom, rychlostní zkouška 20.00 hod. Dámská erotická myčka 21.00 - do rána Volná zábava s párty na volném prostranství s programem sobota 9.5.2009 9.00 hod. DRIFTY, registrace - kvalifikační jizdy (v sekci driftů za sprinty) 9.00 - 11.00 Volné jízdy, registrace do závodu ve sprintu na 1/4 míle 9.00 - 16.00 Gumování, slalom, Best car audio, rychlostní zkouška, Dynocup, Show & Shine pod záštitou Jack Jones s doprovodným programem 11.00 - 12.00 Exhibiční závody rychlých vozů cca 11.30 hod. Spanilá jízda clubů 11.30 - 15.30 Kvalifikace, TANDEM BATTLE - hlavní finální jízdy v driftech, vyhlášení vítězů v driftech 12.00 - 16.00 Sprint na 1/4 míle o poháry (měření časomírou) 16.00 hod. Exhibice driftujích aut 17.00 hod. Vyhlášení výsledků, po jeho skončení volné jízdy po setmění pokračování párty na volném prostranství neděle 10.5.2009 Konec akce, areál UZAVŘEN ve 12,00 hod. Cena 600,- kč Vstupné se platí za auto bez ohledu na počet osob. Pěší jsou znevýhodněni vstupným 300,- kč za osobu z důvodu zákazu parkování na příjezdových komunikacích (v případě porušení zákazu hrozí odtah společně s nemalou pokutou). příklady: auto + řidič = 600,- auto + řidič + 3 pasažéři = 600,- 3x pěší = 900,- Vstupné platí všechny tři dny a je v něm obsaženo startovné ve všech soutěžích vyjma sprintu na 1/4 míle, měření audia a Dynocup. V ceně obdržíte i srazovou samolepku (můžete si ji vyzvednout ve stánku vedle OFFICE karavanu oproti kontrolnímu ústřižku ze vstupenky) a možnost se účastnit párty. Sprint na 400m = 100,-Kč Dynocup = 800,-Kč ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Já určitě jedu. Je to sice mega akce, ale to já rád. Spoustu kun spoustu hlastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mimon nasrat,mega bordel o průser není nouze........cena nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak za tuhle cenovku si celý války strčte víte kam... Navíc jsem ten víkend v rakousku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak za ty prachy tam rozhodně nejedu,nejsem magor.A ještě se tam nechat přeject,ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Cenu taky nechapu.. 500,- za auto jako minulej rok bylo akorat... pokud clovek jede ve vice lidech v aute tak se to da, ale pokud nekdo jede sam tak je to za 600,- predrazeny.. ...chapu ze pronajem, zachranka, hasci, casomira, velkoplosny obrazovaky, brigadnici, toi budky atd. stoji statisice... ale na posledni Mimon prijelo ca 5450,- platicich aut ... uz minulej rok to Sandymu a Monice aspol. vydalo 2 725 000,- hrubeho a to nepocitam vydelek za stanky a akrakce.. ... tak nechapu tech letosni zdrazeni na 600,- .. Editováno: 10. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak to je fakt super cena .ty prachy raději vrazím do nečeho jinačího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ani za zlaté prase,cena hrozná a mega akce už nikdy nechci absovolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Já Vás chápu. Jed tam třeba sám tak to je o ničem. Ale já tam jedu s partou a bude nás tam hodně takže to bude dobré. Navíc snad seženu i volňásky. Protože 600Kč to je fakt, už je to řekl bych nemorální. Obzvlášť, když tam má jet někdo s hodně upraveným autem do kterého moc lidí nenacpe a jede sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 ten pořadatel by měl platit každému autu,protože na nich vydělává,ty lidi co se tam nahrnou a má z nich pořadatel zisk se jdou podívat na naše auta a né na pořadatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 fakt nesmysl a nepochopim za co chtej 600?? dela si z toho super zivnost a pak s toho zijou pelne asi co no jo no holt asi ceskej podnikatel se nezapre no .. jako fakt takove akce uplne nesnasim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) Tak já byl zatim jen na Mimoni jak tam zrovna někoho přejeli pak na Týnci a ted v Příbrami a musim teda taky říct že se mi víc líbil Týnec a Příbram. Cena je tam pevná a i když dám v Týnci víc jak v Mimoni(tam jedu v 5 lidech takže 600 pro nás neni moc) tak stejně radši pojedu do Týnce. Mám to i blíž kousek za Slanym takže pár kilometrů. Týnec se mi zdál asi nejlepší i dobře organizovanej. Stejně ale na Mimon přijede zas skoro stejnej počet aut jako minulej rok Editováno: 18. Duben 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 A jede vůbec někdo tady odsud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Asi já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Já jedu, jedeme s partou z mostu a litvínova. Dáma někde stranou auta a dáme si gril. a mrknem co je novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 hmm, tak koukám, že to má velkej úspěch. Ono tam ale stejně přijede jako vždycky dost lidí, který to zaplatí, protože to přece neotočej kvůli kilu. Jó holt krize udeřila plnou silou, tak pořadatel musí myslet na ještě horší časy a napakovat se do foroty. Všichni obchodníci v obavách zlevňujou, tak panáček to zkusil obráceně. Tak mně taky připište do seznamu těch, co mu na to serou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) Tak tenhle víkend Pořadí smajlíků je opačné Nejdříve chlastat pak zvracet. Editováno: 4. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Docela pěkných pár let se těším na Mimoň, ale co slýchám od svých vrstevníků a kamarádů, tak nějak ztrácím chuť, navíc jsem kousek od Brna a za tu štreku to prej nestojí, takže postupně narustající cena je pro mě teky, tak nějak nepochopitelná. Takhle ždímat svoje "hosty". to se jim na to můžu taky Znám spoustu jiných srazů který jsou tak nějak mé peněžence bližší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Cena je naprd no. Mě se Mimoň líbí. Ale jak říkám chce to jet s partou. Protože je tam milion lidí a nikoho nemáš šanci najít potkat. Hafo stánků s pivem a jídlem takže piješ žereš koukáš po kunách a taky jsou tam ty auta že, hafo aut Tohle je méně o tuningu a více o zábavě. Doufám, že už snad dostanu hvězdičku u vstupu kua celý ty roky tuním a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 stejně bude pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Pro ty,co kašlou na Mimoň,ale někam by vyrazili mám přátelštější variantu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Rozhodně levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nechápu ty ceny ale kdyz by nekdo chtel 10.5 jedu z Prahy smer Nemecko - Zwickau vyjde to snad stejne a co se tyce aut tak lepe kdyz by se nekdo chtel pridat je to cca 200km z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 stejně bude pršet Jen blbni. Minule jsme přijeli u stánku s pivem začla vychřice schovali jsem se pod slunečník vychr takový že to bylo k hovnu pršelo ze všech stran pak ten stůj na, kterém jsme stáli rupl a všech 10lidí spadlo na zem do louže takže mokrej všude. Ty voe tam snad nikdo nejede. Tam budu sám tak to dostanu pohárek bo tam budu jediná octavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 na muj vkus uz moc velka akce. Jedu do turmova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jestli nebude špatný počasí, tak tam budu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_jk Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jedu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.