Září 1, 200916 r Netusite kde sehnat seznam tech partnerskych servisu MTX? Tak uz jsem mluvil s pani z MTX, a kdyby nekdo chtel tak na 6tce to dela treba Prerost Svorc, nebo Auto Podbabska. Bohuzel ani u jednoho neznam cenu. Doporucila mi ale servis ABO servis (http://www.aboservis.cz/) s kterym maji oni dohodu a sidli hned vedle nich a kde to delaji asi za 1k tu demontaz. DD Upraveno Září 2, 200916 r od DevilDave
Září 11, 200915 r Přeji dobrého dne. http://auto.idnes.cz/konec-mrizek-za-tyden...26_automoto_fdv Jirka
Září 14, 200915 r Přeji dobrého dne.http://auto.idnes.cz/konec-mrizek-za-tyden...26_automoto_fdv Jirka Presne tak, asi pred tydnem jsem se bavil s majitelem STK, kterej mi to potvrdil (on sam mel v aute prepazku a chtel si ji za drahy peniz odstanit), takze od pulky zari si proste kazdy tu prepazku z auta vytahne, hodi ju do stareho zeleza (to zas bude v sekci bazar porad nabidka na mrizky ) a ma auto bez nejakeho deliciho hnusu, ale stale ma v technicaku napsano N1, popripade jen 4 mista k sezeni...
Září 18, 200915 r Presne tak, asi pred tydnem jsem se bavil s majitelem STK, kterej mi to potvrdil (on sam mel v aute prepazku a chtel si ji za drahy peniz odstanit), takze od pulky zari si proste kazdy tu prepazku z auta vytahne, hodi ju do stareho zeleza (to zas bude v sekci bazar porad nabidka na mrizky ) a ma auto bez nejakeho deliciho hnusu, ale stale ma v technicaku napsano N1, popripade jen 4 mista k sezeni... jj, já to dělal někdy vloni na podzim i se změnou v TP. Demontoval jsem si to sám, pak jen zašel do autorizovaného salonu, aby odtud odeslali TP do MTX a pak už jen na odbor dopravy. Celkem mě to tehdy vyšlo na 1350,-. 50 ,- Kč poplatek na úřadě a zbytek byl pro MTX, že dali do TP razítko. Alew mám čistou M1 se vším všudy.
Září 24, 200915 r No tak mriz uz mam venku. Demontaz svepomoci sla naprosto bez problemu, vice mene to bylo asi 10 sroubu vseho vsudy. Akorat nevim jestli se daji nejak jednoduse sundat folie z tech zadnich okenek. Prece jen dost omezuji vyhled pri couvani. Delal jste to nekdo sam ? Diky za pripadne rady. DD
Září 25, 200915 r No tak mriz uz mam venku. Demontaz svepomoci sla naprosto bez problemu, vice mene to bylo asi 10 sroubu vseho vsudy.Akorat nevim jestli se daji nejak jednoduse sundat folie z tech zadnich okenek. Prece jen dost omezuji vyhled pri couvani. Delal jste to nekdo sam ? Diky za pripadne rady. DD normálně to strhni, akorát budeš muset ještě něčím odstranit zbytky lepidla
Říjen 15, 200915 r Ahoj, mam OCTI combi s mrizkou a v TP je vedena jako M1. To znamena ze ted od zari ji muzu normalne sam vyndat, nikde to nemusim hlasit nebo zadat o povoleni a na pristi technicke to normalne projde? Nebo si to pak mam nechat jeste zrusit z velkeho TP? Diky
Říjen 15, 200915 r to je divné, že máš mřížku a zároveň M1... každopádně teď můžeš mřížku prostě vyndat a dál to neřešit!
Říjen 15, 200915 r to je divné, že máš mřížku a zároveň M1... každopádně teď můžeš mřížku prostě vyndat a dál to neřešit! Co jsem ale tak cetl, tak jsem pochopil, ze se novela ze zari 09 tyka jenom vozu N1. Nebo se pletu?
Říjen 17, 200915 r Mřížka se zapisovala na N1 i M1. N1 je nákladní skříňový, dříve se používal zápis M1 s dodatkem montážní. Takže možné je oboje. Mřížku lze sundat ve všech případech, nejde ale změnit při té příležitosti právě kategorie a obsaditelnost. Některé např. Fabie mají jen 4 místa k sezení. K případné změně je třeba mít požehnání výrobce vozidla (ale ne vždy ho musí vydat kladné!!), potom lze zažádat na obecním úřadě o případnou přestavbu (což je i změna kategorie vozidla).
Říjen 19, 200915 r Ted jsem volal na policajty a zmena se tyka M1 i N1 a muzu si to opravdu vymontovat sam. Hlasit u nich zmenu do TP bych mel pouze pokud chci vratit typ vozdila z N1 na M1. Jinak je to OK, takze zitra budu srubovat...
Říjen 20, 200915 r Tak pokud jsi volal na policajty, tak nevím, co ses mohl dozvědět, ti s touto agendou nemají nic společného už přes 8 let A myslím, že kolem případné změny z N1 na M1 jsem to zak nějak uvedl srozumitelně, rohodně se to nedá ale nazvatpouhým hlášením změny..je to celkem náročná procedůra, a to i finančně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.