Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 hmm, AKVAREA, spol. s ro ma rovnaku adresu aj tel cislo ako predosle firmy, takze nic. ale dik za informaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 firma možná skončila, převedla výrobu a nebo i změnila sortiment, ale na netu i v kamenných obchodech jsou tyhle plastový balení 0,6 barev Antirezin stále ke koupi. Cenovka je okolo 220-250,- Kč co jsem viděl tady u nás. Osobně mám jednu černou v garáži, a na jaře s ní budu opravovat část nábojů těsně za al.diskem - nelíbí se mi,jak tenhle kus pořád chytá rez.. fakt? u nas ta farba zmizla. ja by som chcel tiez ciernu, ale poslat sa to neoplati pac to postovne by bolo tak drahe jak samotna farba. dik za ponuku, ked pojdem do cr, tak sa mrknem v obchodoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ja letos nandam cernou matnou tak jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A co ta barva, co nabízí Milotec, zkoušel jste někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ja letos nandam cernou matnou tak jsem zvedavej cierna matna je OK, ja som bol s nou spokojny. s tou farbou nic nepokazis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ja letos nandam cernou matnou tak jsem zvedavej Ja jdu tez co cernych bubeniku, jen zadek, predek necham... jak mam. HAMMERITE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Na bubny, už jen jedině černá není potřeba jinou barvou zdůrazňovat, že mám v zadu bubny . Ale naopak je potřeba zduraznit, že mám nové kola a na toto je černá ideal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ja letos nandam cernou matnou tak jsem zvedavej Ja jdu tez co cernych bubeniku, jen zadek, predek necham... jak mam. HAMMERITE jojo predek necham stribrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 líbí? Nejsou špatné Skoro jako moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 líbí? Co, ten rez??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Zelená je zelená. Já ji mám v kombinaci se stříbrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 já to hodil na červeno hameritem. Pěkně na prdlajs to kreje! Musel jsem dávat čtyři vrstvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 a ještě foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Taky se chystám na barvení, ale přemýšlím, co na bubínky. Mám zelenou metlu, tak asi světlá RS dopředu a černá zadek. Taky mě láká stříbrná dopředu i dozadu, tak nevím. Třeba něco uvidím venku a bude to úplně jinak Editováno: 16. Duben 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Taky se chystám na barvení, ale přemýšlím, co na bubínky. Mám zelenou metlu, tak asi světlá RS dopředu a černá zadek. Taky mě láká stříbrná dopředu i dozadu, tak nevím. Třeba něco uvidím venku a bude to úplně jinak Stribro jsem mel i ja i baurak, na predku i na bubnech a libilo se mi to, do te doby, nez jsem videl na bubinkach cernou... Nedavej tam stribro... Jedine cerne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Taky se chystám na barvení, ale přemýšlím, co na bubínky. Mám zelenou metlu, tak asi světlá RS dopředu a černá zadek. Taky mě láká stříbrná dopředu i dozadu, tak nevím. Třeba něco uvidím venku a bude to úplně jinak Stribro jsem mel i ja i baurak, na predku i na bubnech a libilo se mi to, do te doby, nez jsem videl na bubinkach cernou... Nedavej tam stribro... Jedine cerne!!! Sakra, pozdě. Už má doma stříbrnou, ale dopředu hodím světle zelenou. Pokud bude dobré počasí, vrhnu se na to v sobotu. Ta černá zní taky fakt dobře, ale asi ji zkusím příští rok. Ono taky záleží, jak velké máš díry na kolech. Myslím tím jak velké paprsky, aby ta barva razila. Zkusím a uvidím, přebarvit se to dá kdykoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zelená je zelená. Já ji mám v kombinaci se stříbrnou. Zkusím to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Panové, mám tmavě zelenou natur metalízu. Vpředu i v zadu kotouče. Co navrhujete za barvu? Uvažuju o té zelené Hammerite nebo červené. Nevím jestli se nebudou ty zelené tlouct. Jak je to s tím odstínem té zelené Hammerite? Je dost podobná té origo RS nebo je to fakt jiný? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Panové, mám tmavě zelenou natur metalízu. Vpředu i v zadu kotouče. Co navrhujete za barvu? Uvažuju o té zelené Hammerite nebo červené. Nevím jestli se nebudou ty zelené tlouct.Jak je to s tím odstínem té zelené Hammerite? Je dost podobná té origo RS nebo je to fakt jiný? Díky za odpovědi. Já mám sice vzadu bubny, ale dopředu se taky chystám dát tu zelenou Hammerite. Vletím na to buď dnes nebo v sobotu a hodím sem fotky, jak to dopadlo. Myslím, že jsem to někde viděl a nevypadalo to špatně. Jinak se to dá přeci kdykoliv přetřít jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Panové, mám tmavě zelenou natur metalízu. Vpředu i v zadu kotouče. Co navrhujete za barvu? Uvažuju o té zelené Hammerite nebo červené. Nevím jestli se nebudou ty zelené tlouct.Jak je to s tím odstínem té zelené Hammerite? Je dost podobná té origo RS nebo je to fakt jiný? Díky za odpovědi. Já mám sice vzadu bubny, ale dopředu se taky chystám dát tu zelenou Hammerite. Vletím na to buď dnes nebo v sobotu a hodím sem fotky, jak to dopadlo. Myslím, že jsem to někde viděl a nevypadalo to špatně. Jinak se to dá přeci kdykoliv přetřít jinou. Ja mam brzdice natrene Hammeritem (zelena hladka) a je to pekna zelena barva Oproti origo zelene RS zadny markantní rozdil. Za ty penize docela v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Panové, mám tmavě zelenou natur metalízu. Vpředu i v zadu kotouče. Co navrhujete za barvu? Uvažuju o té zelené Hammerite nebo červené. Nevím jestli se nebudou ty zelené tlouct.Jak je to s tím odstínem té zelené Hammerite? Je dost podobná té origo RS nebo je to fakt jiný? Díky za odpovědi. Já mám sice vzadu bubny, ale dopředu se taky chystám dát tu zelenou Hammerite. Vletím na to buď dnes nebo v sobotu a hodím sem fotky, jak to dopadlo. Myslím, že jsem to někde viděl a nevypadalo to špatně. Jinak se to dá přeci kdykoliv přetřít jinou. Ja mam brzdice natrene Hammeritem (zelena hladka) a je to pekna zelena barva Oproti origo zelene RS zadny markantní rozdil. Za ty penize docela v pohode.. Tak to se už těším, jaké to bude. Pokusím se to zmáknout o víkendu. Přihodím sem pak fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tak jsem se do toho dnes pustil. Kromě doby než to uschne to celkem jde. Ale budu to nechávat schnout přes noc a zítra ráno to dorazím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Hotovo!!! Venku ta barva vypadá krásně světle zeleně. Je to foceno večer s bleskem. Editováno: 21. Duben 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 (editace) Panové, mám tmavě zelenou natur metalízu. Vpředu i v zadu kotouče. Co navrhujete za barvu? Uvažuju o té zelené Hammerite nebo červené. Nevím jestli se nebudou ty zelené tlouct.Jak je to s tím odstínem té zelené Hammerite? Je dost podobná té origo RS nebo je to fakt jiný? Díky za odpovědi. Tak nakonec jsem se rozhodl pro červenou. V sobotu jsem to dodělal, přikládám pár fotek. Editováno: 30. Květen 2007, autor: broad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.