evzene Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ahoj. Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ahoj.Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Já osobně jsem natíral nedávno Hammeritem a bez problémů. Koupil jsem si tu nejmenší plechovku a ještě mi toho dost zbylo. Dělal jsem dopředu světle zelenou a dozadu na bubny stříbrnou. Fotky jsou o pár pozic zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ahoj.Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Já osobně jsem natíral nedávno Hammeritem a bez problémů. Koupil jsem si tu nejmenší plechovku a ještě mi toho dost zbylo. Dělal jsem dopředu světle zelenou a dozadu na bubny stříbrnou. Fotky jsou o pár pozic zpět A kolik zhruba ta plechovka příde ???Toho Hammeritu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ahoj.Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Já osobně jsem natíral nedávno Hammeritem a bez problémů. Koupil jsem si tu nejmenší plechovku a ještě mi toho dost zbylo. Dělal jsem dopředu světle zelenou a dozadu na bubny stříbrnou. Fotky jsou o pár pozic zpět A kolik zhruba ta plechovka příde ???Toho Hammeritu? Pokud se nepletu cca. 120,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jakou barvu na Octu zel.metalizy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak jsem si konečně taky už koupil barvu na brzdy. Po poradě s prodejcem jsem vzal ALKYTON, je to něco jako Hammerit, jenom to vyrábí amíci. Nakonec jsem se opět rozhodnul pro zelenou, odstín 6001. Měl jsem zelenou na své zelené Felicii a bylo to super. Tak teď jen najít aspoň jeden den čas a jdu na to. A pro ribaca: Jestli máš zelnou Oktu, tak to natři taky zeleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Ahoj.Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Já osobně jsem natíral nedávno Hammeritem a bez problémů. Koupil jsem si tu nejmenší plechovku a ještě mi toho dost zbylo. Dělal jsem dopředu světle zelenou a dozadu na bubny stříbrnou. Fotky jsou o pár pozic zpět Podle mě je Hammerite správná volba. Mám vlastní zkušenost - kurňa, ta drží jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 líbí? Co, ten rez??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zelená je zelená. Já ji mám v kombinaci se stříbrnou. K těm DEZENTŮM je ta zelená decentní a fakt SUPER. Osobně se mi červená nelíbí. Podle mě je to moc nápadné a křiklavé. Ta tvoje zelená je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Čusík pánové, ALKYTON za 130,- Kartáč, Dost pivka a 24 hodinek nemuset nikam jet a tohle je výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Ahoj.Dá se koupit barva na třeny aby nebyla ve spreji jako jen na natření ručně?? A případné zkušenosti díky Já osobně jsem natíral nedávno Hammeritem a bez problémů. Koupil jsem si tu nejmenší plechovku a ještě mi toho dost zbylo. Dělal jsem dopředu světle zelenou a dozadu na bubny stříbrnou. Fotky jsou o pár pozic zpět A kolik zhruba ta plechovka příde ???Toho Hammeritu? Pokud se nepletu cca. 120,- Kč Souhlas, taky mě to přišlo zhruba na stejný prachy a výsledek je 100%!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Tak takto vypadá zelená kladívková Hammerite. Je pravda, že originální barva stojí okolo 800,- a Hammerite 120,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Hosi jakou barvu k bile karoserii ? ted tam mam cervenou a vzadu cerveno-stribrnou Nechat cervenou nebo nejakou jinou ? Poradte A jakej typ barvy ste vzali na napis FS-III ? - myslim jestli taky Alkyton ,Hamerit... nebo jenom nejakej sprej Editováno: 30. Květen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Hosi jakou barvu k bile karoserii ? ted tam mam cervenou a vzadu cerveno-stribrnouNechat cervenou nebo nejakou jinou ? Poradte A jakej typ barvy ste vzali na napis FS-III ? - myslim jestli taky Alkyton ,Hamerit... nebo jenom nejakej sprej Čau, na bílé Octě bych asi nechal ty červený třmeny. A na nápis napiš Milanovi II, on to tak měl nabarvený. Včera jsem u něj byl a měl je v garaži sundaný. Prý to přetřel a pak utřel hadrou a barva zůstala v nápise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Jj ja mu napisnu prave u nej sem to videl taxem chytl inspiracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Chlapi chci barvu takovou jaká je na RSku ale bohužel nevím jaky je to odstín ta barva není ani moc světla ani moc tmavá prosím písněte mě to číslo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Chlapi chci barvu takovou jaká je na RSku ale bohužel nevím jaky je to odstín ta barva není ani moc světla ani moc tmavá prosím písněte mě to číslo díky Tak přesný číslo ti nikdo asi neřekne. Já osobně při koupi jsem nenašel na plechovce číselné označení barvy, ale jen slovní. Bral jsem Hammerit. O pár příspěvků uvidíš i výsledek na kole. Ve skitečnosti to vypadá líp, než na fotce. Foceno to bylo večer s bleskem a chytlo to jinou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jj ja mu napisnu prave u nej sem to videl taxem chytl inspiracku Jsem byl v neděli u Milana a říkal, že to normálně přetřeš barvou a pak hadrem utřeš a barva zůstane v těch drážkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ano ano vidím pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Hej hola chlapci, nezkoušel jste někdo ty třmeny a bubny opískovat a vzít práškovou barvou??? Zajímalo by mě, jestli to vydrží, abych to nemusel pořád šmrdlat. A ještě maličkost, co tak asi vydrží buben, kdy je čas ho vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Hej hola chlapci, nezkoušel jste někdo ty třmeny a bubny opískovat a vzít práškovou barvou??? Zajímalo by mě, jestli to vydrží, abych to nemusel pořád šmrdlat. A ještě maličkost, co tak asi vydrží buben, kdy je čas ho vyměnit? jelikož mám vzadu taky bubínky, tak jsem nakonec po všech letitejch pokusech došel k názoru, že nejlepší je vzít na černo a barvit jen třmeny. Přece je to jenon lepší, než vykřičet, že nemám zadní brzdy IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tak konečně jsem se překecal a jeden večer po práci jsem na to vletěl použil jsem Hammerit !!! Vše dopadlo dobře nanesl jsem dvě vrstvy a vypadá to dobře ale jen mám strach abych párkrát pořádně zabrzdil a šel by mě kouř od brzd !!Doufám že ne! a čas na pivko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Hej hola chlapci, nezkoušel jste někdo ty třmeny a bubny opískovat a vzít práškovou barvou??? Zajímalo by mě, jestli to vydrží, abych to nemusel pořád šmrdlat. A ještě maličkost, co tak asi vydrží buben, kdy je čas ho vyměnit? jelikož mám vzadu taky bubínky, tak jsem nakonec po všech letitejch pokusech došel k názoru, že nejlepší je vzít na černo a barvit jen třmeny. Přece je to jenon lepší, než vykřičet, že nemám zadní brzdy IN Za to, že máš vzadu bubny se nemusíš vůbec stydět!!! Jde o funkci. Když jsem se ptal MilanaII, který o tom něco ví, řekl mi, že bych výměnou mohl udělat i chybu. Bubny vzadu jsou na místě a není důležíté mít vzadu kotouče. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Hej hola chlapci, nezkoušel jste někdo ty třmeny a bubny opískovat a vzít práškovou barvou??? Zajímalo by mě, jestli to vydrží, abych to nemusel pořád šmrdlat. A ještě maličkost, co tak asi vydrží buben, kdy je čas ho vyměnit? jelikož mám vzadu taky bubínky, tak jsem nakonec po všech letitejch pokusech došel k názoru, že nejlepší je vzít na černo a barvit jen třmeny. Přece je to jenon lepší, než vykřičet, že nemám zadní brzdy IN Za to, že máš vzadu bubny se nemusíš vůbec stydět!!! Jde o funkci. Když jsem se ptal MilanaII, který o tom něco ví, řekl mi, že bych výměnou mohl udělat i chybu. Bubny vzadu jsou na místě a není důležíté mít vzadu kotouče. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.