devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Octavinek : Tim alkytonem to mam natrene, dobrá barva Na fotce to mozna tak nevynikne,ale je vyrazna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Tak ten odstín není špatnej ale nemyslím si že Ti Alkyton dlouho vydrží, protože to není barva určená na teplé povrchy. A věř že třmen při brždění nějaký stupínek mít bude. Editováno: 9. Květen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Octavinek : Tim alkytonem to mam natrene, dobrá barva Na fotce to mozna tak nevynikne,ale je vyrazna A jak top drží? Po ohlasu Doda, prý to není na horký kov? Jinak vypadá to pěkně díky za fotos.... Dodo: teplé to bude na Octuli to pěkně zavání když dojedu...hezky se to vypaluje za provozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Dodo : Proc ho teda mel kamarad na Golfu GTI 2 roky a bezproblemu ? A ver,ze brzdy dostávali na prdel kurevsky, bylo to auto na zábavu, na kazdodenni jezdeni má passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Octavinek : to uz je na Tobe,ja sel do vyzkousene barvy,pokud dodo píše opak,tak to asi muze necim potvrdit,ze nevydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Pokud mu to drželo-jen dobře Zde čtu na střechy, okapy, ploty a vrata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Dodo: jojo je to psany,ale ve spouste diskuzich a 100% i tady se najde nepreberne mnozstvi clenu,kteri maji tuto barvu na trmenech k plne spokojenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Já Alkyton používám na všechny podvozkový díly (nebo Hemer..), je to asi jedno, akorát u Alkytonu je psaný, že by měl vydržet i drobné nárazy od kamínků. Co se barvy na brzdové třmeny týče, tak Alkyton i Hemer se taky dá použít na běžné ježdění, páčto brzdy tak neohřejete. To takhle párkrát půl hoďka na okruhu nebo nějakej slalom a máte to dole. Chce to barvu přímo na třmeny co vydrží vysoké teploty...třmeny maj klidně i 200°C :-)...vlastní zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Potvrdzujem, alkyton mám už na 2-om aute , drží super a lesk jak od novoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Když už se tady bavíte o brzdových třemech a jejím barvení co říkat na brzdový třmen nalepit nalepku jak zde - řekl bych že se to musí "seškvařit ne" ? Videl jsem to prave u jednoho kluka že to tak má tak me zajimá váš názor na to? Editováno: 26. Červen 2011, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 A škvaří se ta barva? NE. Škvaří se gumové těsnění pístu? NE. Při brzdění se zahřívají kotouče a destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 To Wojnar: Tady každý řeší barvu jestli sleze nebo sleze, že je tam vysoká teplota a ted najednou že by se na tom "neseškvařila" folie - samolepka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Co se barvy na brzdové třmeny týče, tak Alkyton i Hemer .... To takhle párkrát půl hoďka na okruhu nebo nějakej slalom a máte to dole. Chce to barvu přímo na třmeny co vydrží vysoké teploty...třmeny maj klidně i 200°C :-)... Ale zas lehce poznáš když ti začne pribržďovat kolo. Nemusíš chodit a vohmatávat, ale jen koukneš, že je barva dole a už to řešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Nebo si na to šahneš a taky to poznáš Danniell: To možná bude nějaký sítotisk nebo něco podobného. Samolepka by byla dole za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia99 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) Já použil červenou barvu od Motipu a černý Hammerite. Editováno: 2. Červenec 2011, autor: octavia99 Edituj příspěvky!! Mně se to s obrázkama špatně dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Chystám se přestříkat elektrony z černé na bílou ale pořád se nemůžu rozhodnot jakou barvu brzdičů. Kombinace : Auto- černá metla Kola -bílá Třmeny ???? Jakou poradíte? Nemá někdo foto? Nikde jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Nekoukej že je to na kolech, líbilo by se mi to na třmeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 No netí to špatná barva ale zelenou nějak nemusím. To už bych tam raději hodil ostře oranžovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Nebo tak, ta mě taky láká, ještě nemám vyřešenou barvu na Fabku RS, ale je ženy, tak bude jisto jistě zelená, jako je na těch kolech, jak jí viděla, tak to bylo jen - tu chci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 (editace) Já chtěl na naši černou fábu oranžový kola ale to nějak neprošlo Bílá už je prý docela přijatelná Jinak tam mám nechat ty černý kola co tam jsou a vys**t se na to věčný skákání kolem autaJenže mě ta černá k černýmu autu nesedí. Teď teda řeším už jenom tu barvu brzdič. Možná to skončí na bílejch kolech a bílejch brzdičích a černým nápisu FS III Editováno: 24. Červenec 2011, autor: coffin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Myslím, že třeba červenýma třmenama s nápisem Seat Sport bys to rozhodně nezkazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Co se týče Alkytonu tak je to dost podobná barva jako hammerite já jsem minulý týden koupil novinku od alkytonu je do 750°C a píšou na to že se tím dají natírat kamna a krby apod. takže nebude háklivá na čistý povrch prodejce který mi to prodával mi zároveň doporučil na odmaštění čistící spray na brzdy prej je to levnější a lepší než líh a nějakej perchlor. Mám natřeno tak doufám že vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Ahoj. Trosku tady upnu tohle tema Budu delat komplet brzdy a tak me napadlo natrit i brzdove trmeny. Jenomze ja se za boha nemuzu rozhodnout jaky odstin barvy pouzit Auto je dvojkova octule v barva Capučino Jakou barvu mi doporucite pouzit aby to dobre vypadalo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Ahoj, já to vidím na červenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Taky bych to viděl na červenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.