Steev Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Připadám si,jak na sjezdu gynekologů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Připadám si,jak na sjezdu gynekologů Tak to jsi tam asi jeste nebyl... Jinak jsem nepobral proc proboha? Kvuli zelene...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Připadám si,jak na sjezdu gynekologů Tak to jsi tam asi jeste nebyl... Jinak jsem nepobral proc proboha? Kvuli zelene...?? Taky jsem nad tím přemýšlel a nepobral jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 to neřeš,ještě to stříká! Nekomu to taky jen strika a vysledek z toho neni zadnej... mam pocit ze kvuli tomuhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 another one hmm takze dozadu jedine cerny )) zeleny necham jen predek dik tak sem pak hod vysledek, dost me zajima, jak to bude vypadat, protoze podle me divne. sam natiram trmeny stribrnou barvou, odolnou asi do 800 stupnu a kazdej rok po zime trmeny obrousim a pretru. sice je to pakarna, ale jinak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... takze mels recht, vzadu bubny sem udelal cerny, poradne obrousil ocistil a udelal par vrstev kvalitni cernou ve spreji...uvidim, jak to dlouho vydrzi - napadlo me to nejdriv udelat tou zelenou nabrzdy a na tu pak cernou sprejem, aby to dlouho vydrzelo, ale pak sem se na to vykvak a tou origos zelenou milotecem udelal predek brzdice a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... takze mels recht, vzadu bubny sem udelal cerny, poradne obrousil ocistil a udelal par vrstev kvalitni cernou ve spreji...uvidim, jak to dlouho vydrzi - napadlo me to nejdriv udelat tou zelenou nabrzdy a na tu pak cernou sprejem, aby to dlouho vydrzelo, ale pak sem se na to vykvak a tou origos zelenou milotecem udelal predek brzdice a super Foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... takze mels recht, vzadu bubny sem udelal cerny, poradne obrousil ocistil a udelal par vrstev kvalitni cernou ve spreji...uvidim, jak to dlouho vydrzi - napadlo me to nejdriv udelat tou zelenou nabrzdy a na tu pak cernou sprejem, aby to dlouho vydrzelo, ale pak sem se na to vykvak a tou origos zelenou milotecem udelal predek brzdice a super Foto? nemam ted fotak , kazdopadne nic zajimavyho kazdopadne sem byl u znamyho, co ma RS a ta zelena je vazne stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Barvy na brzdiče prodává taky Motip.Cenu nevím,ale tak hrozný to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já příště pujdu do zlaté barvy. Vyděl jsem to na jednom srazu a vypado to fakt libově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já příště pujdu do zlaté barvy. Vyděl jsem to na jednom srazu a vypado to fakt libově Zlatou??? To bych chtel tedy videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak sem se dneska taky pustil do natirani trmenu... Hammerite zelane kladivkova se mi moc nelibila...tak sem zkusil Hammerite zelena hladka...no a na vysledek se podivejte...myslim, ze vypada docela dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak sem se dneska taky pustil do natirani trmenu... Hammerite zelane kladivkova se mi moc nelibila...tak sem zkusil Hammerite zelena hladka...no a na vysledek se podivejte...myslim, ze vypada docela dobre.. Přesně tak. Kladívková je moc tmavá!Tuhle zelenou jsem dal taky a je to OK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Tak jsem na rady spoustu lidí nastříkal zadní bubny na černo a výsledek je super. Protože mám nová kola a vzádu s těmi bubny zanikali. Tady foto před: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 A tady dnešní výtvor. Když sem měl stará kola tak se mi to stříbrné líbilo ale ta nová opravdu zanikala a takhle to vypadá super ty bubny nejsou vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) O 100% lepší Editováno: 9. Září 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 to rozhodne, ta stribrna nebyla dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Jinak dotaz pro adminy jsou tu dvě stejná a obsáhlá témata toto v Exterieru a další v podvozku http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6598&st=75 Zelena barva na brzdove trmeny, jako u RS. Co jedno téma zrušit a nakosit ty obrázky do toho druhého? To v podvozku je obsáhlejší, ale má blbý název ale ten jde změnit. Takhle člověk neví kam to má dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Hammerite zelená a štěteček. Vypadá to jako RS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 uz jsem to sem daval, ale jeste jednou. natrel jsem to zelenou kladivkovou hammeritkou a drzi jak cert. jen je to proti RS tmavsi, ale uz jsem si zvykl.ted se mi to libí vic nez RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 jeste jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Jinak dotaz pro adminy jsou tu dvě stejná a obsáhlá témata toto v Exterieru a další v podvozku http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6598&st=75 Zelena barva na brzdove trmeny, jako u RS. Co jedno téma zrušit a nakosit ty obrázky do toho druhého? To v podvozku je obsáhlejší, ale má blbý název ale ten jde změnit. Takhle člověk neví kam to má dát. Tak teď to vypadá fakt líp. Škoda, že já je mám taky stříbrný. No co tak příští rok budou černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Zabiaku, muzes mi poslat prosim te na x-press@seznam.cz vice fotek z ruznych i vzdalenejsich pohledu cernych bubnu, jsem jeden z tech co to navrhoval a udelam to asi tez na jare... Pokud te to neobtezuje, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Zabiaku, muzes mi poslat prosim te na x-press@seznam.cz vice fotek z ruznych i vzdalenejsich pohledu cernych bubnu, jsem jeden z tech co to navrhoval a udelam to asi tez na jare... Pokud te to neobtezuje, diky! Jasně žádnej problém já to nafotím a pošlu ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) Můžu se taky pochlapit, jaký mám barevný brzdiče?? PS:zabiak, díval jsem se na tvý auti a tak se mi zdá, že na zadku máš urvaný doraz. V blatníku "svítí" pístnice tlumiče... Nebo je to už stará fotka? Tak néé, to není stará foto... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.