sucho Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jakej je rozdil mezi motory octavia a felicia 1.6 55kw? vcera jsem pridrel octavku a mam moznost sehnat slusnej motor z felicie za rozumni peniz. pujde to jen tak prehodit? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61869 co tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 KaJe, raz tu boli aj fotky blokov motora fel/oct, nejako ich nemozem dohladat, nevies, kde to bolo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak to nevím. Ty jsem tady já myslím ani neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Hmm, tak nic. Vdaka. nema niekto foto blokov motora Fel / Oct? Pripadne foto priruby prevodoviek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 do feldy se mezi převodovku a oba motory VW dával mezikus jinak údajně AEE z oktávky má pouze jiný uchycení pro silentblok do karoserie na straně rozvodů než je tomu u feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Hmmm ty fotku tu opravdu byly. Si to pamatuju, ale nevím kde je hledat Editováno: 17. Duben 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedla Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Blok motoru Fel AEE / "Okina" AEE je fakt nezáměnný! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry832998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sucho Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 a kurva... myslite,ze by to tam slo narvat i presto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 To jsou přesně ty co jsem myslel. Dobrá práce Sucho: taky byla pana Ale asi to fakt zaměnit nejde no. Ty díry vůbec nesouhlasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.