deny8 Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Není zač, myslím, že KAKOS tady odsud by ti to zodpověděl přesně, protože ten mi ty podložky dělal a nejen mě a dost si to nastudoval, má na ně program v CNCčku v práci, tak myslím, že skoro jistě někomu dělal podložky i na O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Tak jsem mu zaslal soukromou zprávu. Sice tu byl na foru 24 května naposled, ale snad se mu to zobrazí na emailu. Zatím díky moc. Jinak co se týče asi rozměrů na pružiny tak by to bylo ok. spíš jde o tu nápravu, kam se bude vkládat ta podložka, jeslti je stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 A nebo neměl by jsi na něj email? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Uměl by někdo udělat podložky pod OII Combi na zadní nápravu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 (editace) Tak jsem to pozvedal ja tu svojí máňu Editováno: 8. Srpen 2010, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 dozadu si daval silonove ake velke? a aky bol postup pri davani zadnych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Já snad ty podložky pod O2 na zadek neseženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahonycz Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) nemá někdo telefon na kakose nebo na někoho kdo by vyrobil pobložky pod pera na O1 podle výkresů co jsou tady Editováno: 3. Září 2010, autor: mahonycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 JJ,mam na něj tel,podívám se po něm a pošlu SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahonycz Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 To by jsi mi docela pomohlobjednával jsem u něho podložky a už se neozýv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahonycz Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Je to dobrý , už jsme se domluvili , podložky pošle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahonycz Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Objednal jsem tlumiče Bilstein , mám starší origo pružiny a až mi kakos pošle podložky tak to tam vše nasypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 chlapi poraďte můžu zvednout zadek octavky za Haldex nebo spíš za bod X???samozřejmě přes dřevěnou podložku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 podlozky su nahodene vpredu 2cm original skoda, vzadu 2cm vysustruzeny silon, este ma caka nahodenie plechu pod motor a auto je pripravene na zimu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prdlavka 1 Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 ahoj,kdyby někdo chtěl,tak mám sadu podložek OI na zvýšení předek 3cm zadek 1.5cm, cena 1000kč,jen osobně posílat se mě nechce, mužu i namontovat,slavkov u brna,email-pokladnicka.m@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahonycz Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) Tak už jsem to zvednul podložky od kakose 30 + 30 starší orig.pružiny Bilsteiny kdyby někdo chtěl snižovat jsou kmání původní pružiny -35(40) snižováno v D fy ABT přidám zdarma jeté tlumiče 4 přední 2 zadní Tábor - 608 432 019 Editováno: 22. Září 2010, autor: mahonycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 (editace) Zdravim vsechny co zvedaji Zbyly me podlozky pod zadni pruziny na O1 kombi, tak kdyby mel nekdo zajem jsou k mani. Nove ze silonu. Cena 300,-Kc za obe. Jsem z Prahy, takze spis preferuju osobni predani. email: pavel1468@seznam.cz Cus Editováno: 29. Září 2010, autor: Pavel68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScorpionOnH6 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravím, díky za návody na tomtu foru. Svoji oktu jsem zvedl v předu o 26mm a vzadu o 15mm. Konečně už nedrhnu nárazníkem o zem jako to bylo předtím:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 plech pod motor je nahodeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Ma niekto (okrem mna) na zdvihnutej octavii xenony? Nerobi to neplechu, snimace na napravach su predsa o 2cm vyssie nevadi to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Teď jsem si nechával dávat podložky dozadu, aby se to ještě zvedlo o 2cm. Mám paket špatný cesty a ještě o 2cm zvedlý, abych byl úplně přesný. Byl jsem v autorizovaným servisu na geometrii a seřízení světel a tam narazili na to, že jak je to zvedlý tak nebylo schopno se vykalibrovat nastavení xenonů. To čidlo, prý není schopno při zatížený zadku už ty xenony sklápět. Tak nevím. Včera jsem s tím jel sám a zatím je to ok, ale naloženej jsem meště nejezdil. Chtěl jsem se zeptat jsou na Scoutu úplně jiný snímače? že by se tam dali případně z něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Podlozky aj xenony mam na O1 , Scout ma uplne ine snimace ako O1 nepasuje to v ziadnom pripade zo Scouta na O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 No bude potřeba změřit původní dýlku táhla na nivelační čidlo a pak změřit po zvednutí rozdíl kterej naměříš musíš někde docílit tím že buď posuneš celý čidlo směrem dolů(naměřený rozdíl)nebo upravíš dýlku táhla. Tady u táhla budeš muset prodloužit.To platí pro obě čidla jak v předu tak i vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Né tak jámam octavii 2. ACEK - To táhlo myslíš takovou tu tyčinku mezi těmi vodiči nebo jak to nazvat co je na nápravách? V servisu říkali, že by právě možná šlo kdyby se prodloužila? Myslíš, že by to tedy šlo? Mám se tedy s nimi domluvit ať to zkusí? A nebo sehnat ze scoutu? Editováno: 9. Říjen 2010, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Jo vím že to je na OII pokud to zládnou tak jim to dej pokud jsi zručnej udělej si to sám.Já bych si stím poradil hravě.Tak stačí sehnat dvě táhla a prodloužit ale musí to bejt o to co to je zvedlý a měřit musíš u čidel udělat značku mezi čidlem a táhlem (na tý páce co naní je přidělaný táhlo a tělem čidla)před zvednutím a potom po zvednutí poměřit rozdíl kterej tam vznikne a o ten ty táhla prodloužit.pro porovnání by bylo dobrý nechat si ukázat obě táhla ze scautu a normální ho podvozku to by mohlo stačit.ale to by se nejlépe řešilo s autem na místě.Tady je jen teorie. Editováno: 9. Říjen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.