Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Joooooo.Ty ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a končíš..odebírám Ti funkci sportovního referenta..... to snad néééé a já už si ušil elastickej dres a připl cedulku "vrchní sportovní referent" dobrou Marku Standa: už je pryč vedoucí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no konečně ta brzda jde spat a můžem to trochu rozjed.......platim kolo fernetuuujinak kibi asi tě nepřekvapí když napíšu že mi vychazí 15-16 noční....to je koukam ta nejhorší varianta co šla A Ty asi končíš jako zástupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a sakra náčelník koukam ještě od dveří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už mě z toho pc bolej ruce... Tý woé a co teprve mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hoši já mít možnost udělat Vám popisky pod avatarem, tak tam máte takový krásný, až by zrak přecházel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Raco jdi už do pr....práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 vrchní snad ani spát nepůjde to zas bude večer s herečkou představení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ted nevim jestli vas ty ruce nebolej u toho pc než z toho pc :D :D ... že vy koukate na nějakou erotiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no konečně ta brzda jde spat a můžem to trochu rozjed.......platim kolo fernetuuujinak kibi asi tě nepřekvapí když napíšu že mi vychazí 15-16 noční....to je koukam ta nejhorší varianta co šla to je škoda no....zákon schválnosti funguje výborně kluci Mára asi hovno vidí, ty nápisy sou snad pro slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hoši já mít možnost udělat Vám popisky pod avatarem, tak tam máte takový krásný, až by zrak přecházel Tak se s někým spoj a požádej ho o to...plošíííím já tam chci mít něco klášnýho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já to taky balim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ted nevim jestli vas ty ruce nebolej u toho pc než z toho pc ... že vy koukate na nějakou erotiku??? chceš link, aby jsi se v noci nenudil v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já to taky balim... měj se Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty popisky pod avatarem by byly výborný - Márovi by se tam šiklo...."milovník Mléka" ahoj a dobrou noc Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kdo odejde z hospody pře hadrem je mááčo.... ... stando tak to napiš sem když to projde moji cenzurou tak si to tam lipnu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 chceš link, aby jsi se v noci nenudil v práci? radši ne v praci na nekoukam náš IT je debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak se s někým spoj a požádej ho o to...plošíííím já tam chci mít něco klášnýho..... neboj, už jsem si udělal poznámky, jak tu bude Admin, hned je tam máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty popisky pod avatarem by byly výborný - Márovi by se tam šiklo...."milovník Mléka" ahoj a dobrou noc Romane Ty hele.......normálně se musíme sejít...máte to od sebe kousek - cca 30 km..rád bych poznal orgána a mlíko máš rád Ty....já mám rád bůček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a kurna šopa to sem zvědavej co tam načelnikovi přibude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 radši ne v praci na nekoukam náš IT je debil tak doma s herečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tady jsou moje postřehy a návrhy Honza(kibi)- vrchní sportovní referent Marek- hlavní vedoucí Jindra(raca)-zástupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dobrou noc kuci.Zitra ahoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 neboj, už jsem si udělal poznámky, jak tu bude Admin, hned je tam máte a máš to u mě....jedinej spúolehlivej z týhle bandy..samo že po mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Standa: hmmm, pod avatarem se mi to "vašnosta fora" bude vyjímat skvěle ...no necháme se překvapit ráca: a čučíš aspoň na ty seriály, jak jsem dával link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.