Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak doma s herečkou ta už šla raději spát sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak doma s herečkou to radši ne mam svuj zajetej styl a když zjisti že těch pozic je víc tak sem v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dobrou noc kuci.Zitra ahoj! tak bych šel ale kdo tady na ně dohlídne..měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to radši ne mam svuj zajetej styl a když zjisti že těch pozic je víc tak sem v pr... tam snad raši ne..to by už mohla něco tušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 proto tě tady Marku máme, protože je na tebe jedinýho spolehnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ta už šla raději spát sama myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrou romane a at tě blechy štípou celou noooc :-))) kibi nekoukam neuližil sem si link a tady už to nenajdu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to radši ne mam svuj zajetej styl a když zjisti že těch pozic je víc tak sem v pr... tak teď na starý kolena, to máš stejně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já vím.....starat se o lidi to je moje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 myslíš? raději jo, jestli to tady vidí, ani bych se jí nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 koukali jste chlapci na ty návrhy???ať můžeme udělat cenzuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty hele.......normálně se musíme sejít...máte to od sebe kousek - cca 30 km..rád bych poznal orgána a mlíko máš rád Ty....já mám rád bůček... no ty i Ráca jste darebáci, koukněte někdy do lokál "Chomutovsko" speciálně tam píšu že i Louňáci a Karlovaráci můžou přijet určitě rád pokecám Ráca: jak uvidí něco novýho, tak musíš něco vymyslet, třebas že si paní vykloubila kotník a pán jí ho rovná...prostě to okecat Standa: jo pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak teď na starý kolena, to máš stejně jedno jaky stary kolena...nejlepší leta - v rozpuku!!!! raději jo, jestli to tady vidí, ani bych se jí nedivil musíš si řikat:kdo oře pole mé-šetří pluh muj .... a modlit se aby to nebyla pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Honzo máš ho tam, teď jsi to odsouhlasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jaky stary kolena...nejlepší leta - v rozpuku!!!!musíš si řikat:kdo oře pole mé-šetří pluh muj .... a modlit se aby to nebyla pravda jj teta povídali, že mu hráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no ty i Ráca jste darebáci, koukněte někdy do lokál "Chomutovsko" speciálně tam píšu že i Louňáci a Karlovaráci můžou přijet určitě rád pokecám Ráca: jak uvidí něco novýho, tak musíš něco vymyslet, třebas že si paní vykloubila kotník a pán jí ho rovná...prostě to okecat Standa: jo pěkný cože tam maš že i lounací jooo ... no toto to budu muset prozkoumat :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jaká návrhy..co kujete za mejma zádama..Stando.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 cože tam maš že i lounací jooo ... no toto to budu muset prozkoumat :-)) jo je to tam já k chomutováků chodím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 stando já chci mít ... zastupce vrchního náčelníka .. :-) ale to je asi dlouhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 popisky jako mám já pod obrázkem modrá Rozárka, tak vy tam budete mít toto Honza(kibi)- vrchní sportovní referent Marek- hlavní vedoucí Jindra(raca)-zástupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 stando já chci mít ... zastupce vrchního náčelníka .. :-) ale to je asi dlouhy můžeme to zkusit, dělám si poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Standa: dík Ráca: ten link je: http://www.sleduj.org/ ale akorát je mimo provou do 9.5.....jináč na http://www.simpsonovionline.cz/ máš aspoň simpsny Mára: konečně každej uvidí co jsi zač...můžeš být na sebe právem hrdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 áha...tak to jo....vedoucí...hmmmmm a hlavní hmmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Takže nejenom v práci ale i tady vedoucí..jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Standa: dík Ráca: ten link je: http://www.sleduj.org/ ale akorát je mimo provou do 9.5.....jináč na http://www.simpsonovionline.cz/ máš aspoň simpsny Mára: konečně každej uvidí co jsi zač...můžeš být na sebe právem hrdej dík hned to šoupu do záložek áha...tak to jo....vedoucí...hmmmmm a hlavní hmmmmmm uctivost...hluboka poklona.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.