Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jsem rád, že souhlasíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 uctivost...hluboka poklona.... zase opatrně, aby nám nezpych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak pánové ale blíží se půlnoc a já se pomááááááááááááálu loučím.....tak zese zítra.....mějte se.... Raco ať Ti to rychle uběhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 cože tam maš že i lounací jooo ... no toto to budu muset prozkoumat :-)) no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jj děkuji náčelníku!! tobě taky at to uteče abych už šel i ja chrnět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrou Marku, teda hlavní vedoucí - náčelníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? nejlíp do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta a Rácu stáhnem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nejlíp do Prahy do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta a Rácu stáhnem taky bojim bojim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku to zní dobře, nebo vedoucí - junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to zní dobře, nebo vedoucí - junior tak to je ještě lepší, dáme mu to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-)) tak to bude asi tím chudák herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to zní dobře, nebo vedoucí - junior a co vedouci amater... ... hlavně aby to nebylo hlavní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-)) kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko a bude i nějakej zob?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 vedoucí amatér to Márovi nestoupne ego, ale krevní tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a co vedouci amater... ... hlavně aby to nebylo hlavní.. to taky nezní špatně. chudák Marek, já být jím, tak už snad raději spím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 odsouhlaseno, posílám Adminovi popisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 vedoucí amatér to Márovi nestoupne ego, ale krevní tlak uf to jsem se lek než sem to dočet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 odsouhlaseno, posílám Adminovi popisky a sakra bojim se rano zapnout skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a bude i nějakej zob?????? to si piš, se nazobeš, až se z toho wodymu opět vykálíš na auto Standa: Marek už určitě leží a tiše si představuje ten popisek pod avatarem.....jen je nez toho přídavku "amatér" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a sakra bojim se rano zapnout skodahome uvidíme, kdo sem přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.