Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku: fakt? Ty woe...tak to běžím něco dělat!!! http://aktualne.centrum.cz/sportplus/hokej..._source=adwords Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak zatím čau a nezlobte tady.Loučím se s Váma.Papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Díky za odkaz Marku.Díky moc,ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 UF, UŽ JDE KONEČNĚ PRYČ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 aby to nebyla jako včeara s tebou :-))))))..... ahoj romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A TY RACO MAZEJ NA CHCILKU SPÁT AŤ JSI VEČER READY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 mě se ještě nechce,spíš bych potřeboval něco dělat :-( a to se mi taky nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 umej nádobí, upeč buchtu, vytři, zalej kytky a hned budeš spát jako mimčo..a hlavně si uděláš oko u herečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ty woe...co to píšeš?? takovy věci neznam :-))))) ale joo, jdu teda něco dělat tak se taky měj a ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tak večer..měj se a ať se Ti neco hezkého zdá..třeba o mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jsem rád, že se líbí Romane, máš to už taky zařízeno jindro našel jsi další členy kabinetu na funkce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ahoj stando!! no plany jsem měl veliky ale spanek mě v práci přemoh.... .... přemohla mě čelovka na stole :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Nazdárek hoší, tak jsem absolvoval návštěvu u kolegy z práce na zahradě..malá blbla s králíkama a slepicema já s 10° a myslivcem..... no povedlo se to...jinak je tady teď u nás šílená bouřka s kroupama.....koukám, že už máme i vrchního energetika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jsem rád, že se líbíRomane, máš to už taky zařízeno jindro našel jsi další členy kabinetu na funkce?? Standis....ještě nic nemá WOODY..sice tam má MOD FI, ale já navrhuju svačináře... nebo nástěnkáře.....a myslím , že jako MUŽ č.1 zde mám na to právo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já ti dám svačináře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 za ty klobásky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ty už jsou v mrázáku Ale jestli chceš, abych vám v hospodě dělal svačináře, tak vám budu dělat chleba s marmeládou tu u nás nikdo nejí, tak ji mám pro celou hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No v nouzi nejvyšší..........tak budeš NÁSTĚNKÁŘ a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A co to obnáší, jaky plat a pracovní doba, smlouva na neurčito? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 záleží kolik kg klobásek pustíš do placu hochu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Tak jakej byl hokej RUSKO:SLOVENSKO....vím jak to dopadlo, ale jaká byla hra... Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Nevím, přijel jsem o pul sedme z rachoty a hokej mě nezajímá já spíš FORMULE Editováno: 8. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a co F1 na tu jsem zapomněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No, F1 mam rád, na to kouknu, ale letos mě to teš jaksi nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jo už to není co to bývalo....dříve jsem to taky sledoval..ale teď sem tam občas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.