Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 čus Jindro, co to tady čtu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hlavně panové čekam nějaky referat jaky to tam bylo a nějakou fotodokumentaci sem přihodite,at i mi co nejedem mame přehled jestli jste nezlobili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 čus Jindro, co to tady čtu?? no ani se neptej ještě ted mě bolej zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hlavně, že je to už v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ještě ne uplně ale pracuje se na tom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hlavně panové čekam nějaky referat jaky to tam bylo a nějakou fotodokumentaci sem přihodite,at i mi co nejedem mame přehled jestli jste nezlobili záleží jak tady budete hodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ještě ne uplně ale pracuje se na tom :-) tak to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no mi jsme přece pořád...teda hlavně já!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 to by jsem se mohli Luky domluvit a jet tam společně nevylučuji to....jen nevím jak hodně ted mohu plánovat pátek, je to jeste krapet daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Luky už jsme si psali, tak uvidíme a dej vedět, domluvíme se jindro, to právě moc nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kluci potřebuji pomoct, nevíte někdo?? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1154014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no mi jsme přece pořád...teda hlavně já!!!!!!! a taky já....a já jsem ještě hodnější...páč jsem vedoucí .....to je logické že.... JINAK JSEM Z PROCHÁZKY DOMA.... A VEČER BUDE SLÍBENÝ TAKŽE TU VEČER BUDU JEN CHVILKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A víš o tom, že je zábava chudých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 a nebo budeš jen na chvilku pryč a tady pak budeš do noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A víš o tom, že je zábava chudých JÁ JSEM NESKUTEČNĚ CHUDEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) a nebo budeš jen na chvilku pryč a tady pak budeš do noci MÁŠ ŠTĚSTÍ ŽE SI TO TADY NEMŮŽU S TEBOU ROZHÁZET......MÁŠ TADY DO TOHO CO MLUVIT....ALE I TAK... A KOUKÁM, ŽE JSEM TZADY ASI JEDINEJ KDO TO UŽ JSTE TAKOVÝ DĚDCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ..... Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A doufám, že potom nahodíš fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) CHCETE? ZEPTÁM SE.....ALE PAK BUDETE SLINTAT A STYDĚT SE ZA SVOJE...........pérka Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 MÁŠ ŠTĚSTÍ ŽE SI TO TADY NEMŮŽU S TEBOU ROZHÁZET......MÁŠ TADY DO TOHO CO MLUVIT....ALE I TAK... A KOUKÁM, ŽE JSEM TZADY ASI JEDINEJ KDO TO UŽ JSTE TAKOVÝ DĚDCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ..... klidně si to rozházet můžeš já ti třeba pomůžu sebrat to oproti tobě jsme ještě děti, tak to moc neumíme musíš sem večer hodit foto, aby jsi nás to naučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Standis dneska nějak hýří humorem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 CHCETE? ZEPTÁM SE.....ALE PAK BUDETE SLINTAT A STYDĚT SE ZA SVOJE...........pérka můžeš, uvidíme co z toho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ani moc ne Maro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Tak tady malá ochutnávka z minulého Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 mizím chlapci,ale jak říkal Mára, večer se na skok zastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.