Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no sice nic moc, ale taky alkohol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ted zrovna popíjim bílé vínečko no to je taky alkohol..i když moje whiska a woodyho pampeliškovice ....a co piješ Romane za značku vína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Víno je fajn a navic zdravé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Hlavně si ten alkoholismus nějak odůvodni Romane Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Co bylo k večeři kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Já měl chleba s máslem a tvaružkama a ty? Editováno: 11. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Fazole,šopský salát a kus masa ze včerejší opékačky a ted se dodělávám tyčinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) woody ty mě zničíš .....já měl kuřátko a kašičku a okurčičku ...no a za chvilku bude ten... Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Sex??????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No, říkal jsi, že tu chvilku pobudeš a potom , ale ty jsi tu dlouho , tak si odskoč a budem pokračovat, ale rychle, za chvíli jdu na telku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Sex??????????????????????????? ano neznáš, velmi příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak, já fičím, tak si tu zaseksujte a zítra dejt foto ! Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Marku: mužeš dát fotečku do mého vlákna? Založil jsem před 3 měsicema vlákno kde kluci dávaji svoje fotky at víme jak kdo vypadá.Mužu Vás o to poprosit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jasně Romane..něco z posledmí doby pohledám....ale většinou fotím já..no něco se snad najde....zítra to tam dám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Děkuju moc Marku.Hodím sem odkaz at to ví i raca i ostatní.Ještě jednou moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) OK odkaz bude dobrej ať se to nemusí hledat, i když staří členové ví jak použít tlačítko: HLEDEJ TO JEN NOVĚ PŘÍCHOZÍ TO NEZNAJÍ Dneska to pomalu balím...jdeme na ten Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tady to je: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=60744 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak Romane, máš to tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Marku: díval jsem se a moc děkuju! Těší mě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Aj mě...ta Tvoje fotka na první stránce je z Mariánských Lázní nebo Karlových Varů? Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ano Marku.Ta je z Karlových Varu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Dobré ránko všem... Tak jaké téma mám vyvěsit dnes? Romane: Já si to myslel, bylo mi to nějaký divný, že to znám Editováno: 12. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak už to byly témata: sex, chlast, zubařina,....co dál....jo už vím: NOVÉ TÉMA PRO DNEŠNÍ DEN Vaši domácí mazlíčci / ne manželky ani přítelkyně / Zlatej kokršpaněl...stáří 13 a kousek.....někdy mě neskutečně se.e , ale i tak ho mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Bré ráno opilci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nazdar woe.Sorry Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.