raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 že sem se nešel vyřvat do plivarny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 standis: to jo, ráca brečí a přitom mu určitě stekl olej na ksicht, páč pod mašinou usnul ráca: to neokecáš, je jasný a evidentní že jste z práce vytlemený a odpočatý no to ti mělo bejt jasný, že tě nepolitujem a naopak si rádi "přiložíme polínko" ale jináč pěkný fota z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to můžeš i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nazdar nazdar ráca: ty voe po měsíci co tu píšem slyším že jsi poprvý v práci makal - to musí bejt ale panečku hrůza no asi žádná radost a pro klustrofobiky hotová slast prej poprví... ..... předtim to byly normalní věci co nema cenu psat a co mě neštvou,ale tohleto už mě začína štvat...hlavně když se to ted děla pomalu každej měsíc.zníčeho nic se to začlo ucpavat je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 standis: to jo, ráca brečí a přitom mu určitě stekl olej na ksicht, páč pod mašinou usnul ráca: to neokecáš, je jasný a evidentní že jste z práce vytlemený a odpočatý no to ti mělo bejt jasný, že tě nepolitujem a naopak si rádi "přiložíme polínko" ale jináč pěkný fota z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 polítovat nechci to mi praci neulehčí..jen sem se chtěl vyřvat a tady sou jen samí kwy převlečený za kamarady...... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 prej poprví... ..... předtim to byly normalní věci co nema cenu psat a co mě neštvou,ale tohleto už mě začína štvat...hlavně když se to ted děla pomalu každej měsíc.zníčeho nic se to začlo ucpavat je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí asi se mu nechce pracovat a nebo to budou dělat koleové, aby mohli pd mašinou v klidu odpočívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí no hele, tak jestli to je nějakej pracant a vidí toho tvýho "vysmátýho" kolegu den co den, jak se tlemí a odchází vytlemenej i z práce, tak bych se tomu sabotérovi ani nedivil - si říká, hovno dělaj tak jim přidělám práci - ale vážně: tuhle práci ti teda nezávidím, to musí být pěkně na hovno....já bych asi do roka zešedivěl, páč když mi něco nejde, navíc ve stýsněných podmínkách + jako bonus olej a sračky na držce - no nervoval bych se jako pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 polítovat nechci to mi praci neulehčí..jen sem se chtěl vyřvat a tady sou jen samí kwy převlečený za kamarady...... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 polítovat nechci to mi praci neulehčí..jen sem se chtěl vyřvat a tady sou jen samí kwy převlečený za kamarady...... :D :D :D kde? dyť tu Marek ani Woody nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ale vážně: tuhle práci ti teda nezávidím, to musí být pěkně na hovno....já bych asi do roka zešedivěl, páč když mi něco nejde, navíc ve stýsněných podmínkách + jako bonus olej a sračky na držce - no nervoval bych se jako pes tak ja už sem si zvyk že když něco nejde tak to prostě musíš nějak udělat aby to šlo.....ale jakmile se valim pomalu v hovnech to mě leze na nervy...samozřejmě jsou dny i noci kdy vše jede a můžu celou dobu dřepět v hospodě..to jsou ty světlí chvilky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 pravda, pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no oni až sem přijdou tak se určitě k vam přidaj jak je znam...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak ja už sem si zvyk že když něco nejde tak to prostě musíš nějak udělat aby to šlo.....ale jakmile se valim pomalu v hovnech to mě leze na nervy...samozřejmě jsou dny i noci kdy vše jede a můžu celou dobu dřepět v hospodě..to jsou ty světlí chvilky :-) no to máme podobnej styl "zaměstnání"...akorát já se místo válení v hovnech "deptám" psychycky přidaj přidaj a ještě si rádi rejpnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a kdopak tě depta??? vedoucí nebo zločinci :-)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to, že je málo zločinců a že se musí zašívat v kanclu, kde je na něho vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a kdopak tě depta??? vedoucí nebo zločinci :-)?? ráca nejhorší je že to je z obou stran + ta naše slavná legislativa, ale s těmahle věcma člověk nic neudělá....lidská blbost je nekonečná, vedoucího si člověk nevybírá a to jaký paskvily se dostanou z hlav našich politiků je jen bonus Standis: málo zločinců néé, ale s tim kanclem trefa do černýho - papíry nejsou můj kamarád jinak chlapy, ještě jste mě nepolitovali za dnešní smutnou událost s mým mazlíčkem...viz strana nazpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tam nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tam nic není str. 130 Příspěvek #3249 jsme nějak moc aknčí, čekal jsem že je to teprve stránka-moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zdárec pánové....čtu a pročítám a samá divočina první seks a teď domácí mazlíčci Ani nevíte, jak jste mi tímhle tématem skazili den...všem vám smutně oznamuji, že dnešního dne brzy ráno odešla na věčný odpočinek moje rybka - při jejím nálezu mne puklo srdíčko, příčina smrti je patrná na první pohled...bože...asi se utopila no dobře no, zas tak krušný to není, ale fakt jsem rybku měl a dnes ráno....čekám upřímné soustrasti a kytice je to smutný, takhle se utopit a ještě ke všemu v akvárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 standis: je to smutná událost, otřásla celou rodinou a nejhorší....nejhorší na tom je, že jsem akorát koupil krmení za 60,-Kč..a ona si normálně uráčí umřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to věřím, my jsme za mlada měli křečka a taky to bylo smutný, když umřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 taky posílam upřimnou soustrast... ...asi bys měl přejít na chov kaprů byla by aspon večeře :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to věřím, my jsme za mlada měli křečka a taky to bylo smutný, když umřel. jj, křeček nám taky před 1,5rokem umřel...to je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jinak s tou blbostí svata pravda....náš vedoucí bejvalej lampasak není špatnej člověk ale jakmile se do něčeho začne montovat nebo při tom nejhoršim případě veme notas a jde se hrabat v programech...to vždycky dopadne blbě a je z toho akorat pruser kterej se musí za něj opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.