raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 kampak se chystáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tadí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67834 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tadí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67834 no já chtěl zajet ted o vikendu do Panenskyho Tynce mám to tak 15kilaku ale ted nevim v sobotu jdu na noční tak ještě uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Potom hodím nějaké zajímavé fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ni zač...já děkuji....hlavně, že vše dopadlo k oboustranné spokojenosti..... Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Potom hodím nějaké zajímavé fota no s tím taky počítam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Čau Woody.Tak co už mi věříš s těma spínačema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Přesně tak! I když nejsme ještě zcela vyrovnáni....máš u mě tu lahvinku dovezu jí na akci u tebe doma, jo dostal jsi SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku tady neni slyšet! Ty jseš taky pro kejtičku vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku tady neni slyšet! Ty jseš taky pro kejtičku vid? Už ano..taky jsem změnil názor..a k tomu klobásy a kotletky A prosím odpověz mi tu SZ zase SZ ANO? kLIDNĚ TO DOMA PROBERTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Čau Woody.Tak co už mi věříš s těma spínačema? Ne nemám dukaz, ja to zkoušel a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: já budu štastnej když dojedeš.Věř mi to! A na všechno ostatní zapomen-vždyt to neni podstatné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 TY ROMANE NES.R MĚ A KOUKEJ ODEPSAT SZ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Přiznám se ,že jsem to nezkoušel osobně.Kolega z práce jezdí občas do Ostravy do prodejny LEVNEALARMY(je i na netu).Tak tkusil do origo plastu napasovat vypínač.Rozměrově tam pasne,akorát se zespodu musí neorigo přidělat.Třeba tavným lepidlem.Ale to si myslím ,že pro zručného není žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: ale no tááák! Přece se na sebe nebudeme čertit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No, tak to jo, ale tavnym leidlem bych to nedělal. Já myslel, ze vyřežeš díru a vložíš, ale tak nějjak lepi lepidlem? EE, a navic je tam větší díra, bylo by to škaredé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jak je u Vás počasi? Tady ted chcalo jako svině!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Cely den sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty mi nechceš rozumět Zezhora to vypadá jako origo.Akorát se musí domyslet uchycení toho uni spínače k tomu plastovému platu.A jak to zespod uděláš je jedno páč to není viděti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: ale no tááák! Přece se na sebe nebudeme čertit Pokud odepíšeš tak ne jinak u nás dneska teploučko ale začalo se to k večru mrači, ale furt teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Fakt jo? Tak ale ta voda je potřeba.Je docela sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: tak jsem se ptal a prej máš vzit manželku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) To nejde máme ještě prcka a psa..někdo musí udržovat oheň rodinného krbu ...ale když jsi nic nenapsal...já něco tedy vymyslím sám.......nikdy nikam nejezdím s prázdnou ale vy jste u nás vítáni..i když máme jen 3+1 v paneláku ..jo a garáž .) Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Dneska je tu nějak prázdno...kde je KIBI, RACA a spol.....chjo.....asi koukají na Ordinaci .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To dneska bude tržba v hospodě naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.