Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 moční Tý woé on tak má fakt moční..ještě asi spí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A co ty Marku, měl jsi poradu, žes tu nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Měl jsem jednání...majitel mě pověřil abych za něj něco vyřídil....jsem jeho pravá / někdy i levá / ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách Editováno: 22. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... :D ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše.... a co Ty WOODY? Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-)))) Nebudeme..to byla jen taková čertovinka při pátku..mě taky občas něco ulítne..hlavně i/y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no už sem se lek , že bych musel zase začít trenovat psaní diktátů :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....a co Ty WOODY? ÓÓÓ pane vedoucí Já jsem jen obyčejný strojník na stanici, kde se vyrábí užitková voda pro ruzné technoligie a na koupání. Takže jak mě někdo v práci nasere, tak jim zastavím kohoutek a oni jdou domu špinaví Ne, není to tak já vlastně předělávám vodu z řek na vodu, která se blíží kvalitou pitné vodě, přidávají se tam ruzné chemikálie, a to je moje zaměstnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!! aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zdravíčko Pozdrav Pán bůh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Covek by rek , ze patek je od slova nedelat ale prd... jedu jak sroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!! aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-))))))) Nestraš,maso už se chystá,víno chladí,bagety s byl.máslem nakoupeny....už jen udělat zaziky a můžeme se začít krásně bavit. 'Ještě pro malou vytáhnu bazén kdyby bylo fakt mooc teplo zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005 Kde jsi to zjistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Volal jsem tvojí paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Volal jsem tvojí paní No tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jo už vím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hoši, chápete to? Jak to může někdo prodávat Za ty pracy si koupím montážní pěnu a udělám si několik kusů http://www.aukro.cz/item639255968_superspermia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A jakou si dal práci s tím popisem....WOODY jasně montážka a udělám si jí dle obrazu svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Nevím jak vy, ale jí fandím....a má moje sympatie http://www.novinky.cz/domaci/169378-rapkov...y-nevolili.html Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.