raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 raco: nemusiš mě vykat chlape! to sem slušně vychovanej .... že???... ...... to ja jen aby mě Mára nevynadal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No tak: Ať Ti prší...je zima....maj drahý, teplý a hnusný pivo..jídlo ať je studený a hnusný...jsou tam komáří....atd.... takhle se poznaj kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 S MArkem je domluva! Jinak Marku: peníze už mám.Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 takhle se poznaj kamarádi stando jako bys nevěděl že tady na kwu nenarazíš.... ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 S MArkem je domluva!Jinak Marku: peníze už mám.Děkuju! a co já??? já chcu taky nějakou kačku at mam na žvejkačku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tady ne.Tady jsou všichni slušně vychovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a co já??? já chcu taky nějakou kačku at mam na žvejkačku.... Dej číslo konta a já něco pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 stando jako bys nevěděl že tady na kwu nenarazíš.... ...... to mě ani ve snu nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Penize kazeji charaktér! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 S MArkem je domluva!Jinak Marku: peníze už mám.Děkuju! To je dobře že prachy dorazily...alespoň nebudete o víkendu o hladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dej číslo konta a já něco pošlu fakt??? jsi super kamarád, takový se už nenajdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dej číslo konta a já něco pošlu ale ted nestojí pedro korunu .... to bys musel přitlačit...... několikanasobně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Penize kazeji charaktér! já se klidně nechám malinko pokazit karakter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně no to je docela dost 2cm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ale no tak kámo! Jseš doma sám nebo s herečkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já se klidně nechám malinko pokazit karakter... jj mě by taky nevadilo kdybych byl zkaženej ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně o nic jsi nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale ted nestojí pedro korunu .... to bys musel přitlačit...... několikanasobně.... Není problém....koupíš si za to SEVAK / víš co to je za žvejku ?/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Není problém....koupíš si za to SEVAK / víš co to je za žvejku ?/ tak to opravdu netušim musim tak na pul hodky zmizet tak žadnej bordel tady!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nazdar ... co si dáš k pití??? Dám si birela, už jsem měl 3 tak nechcu míchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 raca: zase sex jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Sevak byla taková zelená žvejkačka s mentolovou chutí..u nás se prodávala hlavně v drogerii...netuším proč, ale bylo to tak...jo a byla to žvejka..pro rejpálky a další co si pamatuju: BAJO..PINK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak to už je na mě moc starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.