Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 BAJO: to bych bral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nejlepčí byly rekordy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 rekord si pamatuju i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty jo, ja byl v Bohumíně, ulicha jak c.p, v autě zas mokro, ale škody žádné. Ale jel jsem přes Rychvald a tam kalamita. Draty porvané na cestě tak 3 cm bordel ze stromu, haluze polamané a normál kroupy ,že to vypadalo, jak by sněžilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no vítr byl hezkel,tež tu mumy na žemi haluzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Pitrys, nejedeš zítra an Hlučín , že byzme se konečně slezli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Co máte v plánu zitra chlapáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mirku můžu mít jeden osobní dotaz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Co máte v plánu zitra chlapáci? já jdu na poslední pracovní sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Co máte v plánu zitra chlapáci? Odvoz manželky a prcka ke tchýni a volnou sobotu jen pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zítra jedu do Komorní lhotky,máme tam z práce den dětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj tvoje příjmení není český,viď??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Odvoz manželky a prcka ke tchýni a volnou sobotu jen pro sebe tak to bude doma veselo, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Co máte v plánu zitra chlapáci? Dneska jsem byl na bowlingu, zítra ráno jdeme na bazén a potom na tuning sraz a v neděli těsním dveře bo mi vali do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A jo! Den děti! To vůbec nevím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak to bude doma veselo, co?? jo budu celej den spinkat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty to ještě nemáš?Já budu v neděli montit el okna a centrálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A jo! Den děti! To vůbec nevím! ale ten ještě není. to bych jinak taky slavil volnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tvoje příjmení není český,viď??? Ne tatík je čobol, pochází z Oravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jo budu celej den spinkat.... taky se tomu tak dá říkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No nic děti...pustim na chvilku dětičky na PC před spanim...zatim papa bando! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 měj se romčo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty to ještě nemáš?Já budu v neděli montit el okna a centrálek že bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No nic děti...pustim na chvilku dětičky na PC před spanim...zatim papa bando! Ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.