Květen 22, 200916 r taky se budeme muset srazit v praze furt slibuju ale v praci to nevychazi srazík máme pomerně často
Květen 22, 200916 r Okres Námestovo, byval to okres Dolny Kubín ale tenkrát to nebyly čechy, nebo jo??
Květen 22, 200916 r Proč se ptáš? Jinač jak tatí přišel do čech a měnil občanku, tak mu zdupali jméno, správně místo druhého J mělo byt i . A když to chtěl aby mu to zpravili, tak po něm chtěli litr, což bylo v 60 letech hafo peněz, tak se na to vykašlal.
Květen 22, 200916 r tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-)))))
Květen 22, 200916 r tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-))))) Abys nevyšel ze cviku
Květen 22, 200916 r Abys nevyšel ze cviku no taky si řikam.....ale aspon sem vevnitř vyluxoval a vyhazel bordel...to jediny mělo cenu...
Květen 22, 200916 r Proč se ptáš? Jinač jak tatí přišel do čech a měnil občanku, tak mu zdupali jméno, správně místo druhého J mělo byt i . A když to chtěl aby mu to zpravili, tak po něm chtěli litr, což bylo v 60 letech hafo peněz, tak se na to vykašlal. tuhle jsem tak prolézal škoda klub, tak mě to zaujalo
Květen 22, 200916 r Bordel? Co toje, ja z auta vysávám jen prach , no a teď i vodu bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd
Květen 22, 200916 r tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-))))) aspoň ho budeš mít malinko hezký
Květen 22, 200916 r bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd tak to máš dělat jako já, že co si tam dá, to si taky pěkně vyhodí
Květen 22, 200916 r tak to máš dělat jako já, že co si tam dá, to si taky pěkně vyhodí to udělaš - jednou - dvakrat a pak se na to vykašleš protože to nemá cenu....já jí za odměnu dělam bordel v obýváku..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.