kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj tak sešli jsme se objednál sem kolíčku a kafíčko s mlíčkem zahral sem si pár her(ktery sem jako vždy prohral) a zas jel domu za vámi....takže žádnej odvaz to nebyl tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ty blázínku, dyť si jí tu híčkáme...ženu naší jedinou...hotová princezna na hrášku zatím jsou hodní to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 žanetka na hrášku ..hejčká jí nejvíc sporťák...... asi zde něco vzniká co Ty na to KIBI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 žanetka na hrášku ..hejčká jí nejvíc sporťák...... asi zde něco vzniká co Ty na to KIBI.... jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček a hlavně...já jsem gentleman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody.... a ještě si zapoměl ...mít radost s ciziho neštěstí.. nene myslel jsem samozřejmě hezky pochlapsku rozebrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček a hlavně...já jsem gentleman no uvidíme až se setkáme..gentlemane.... ale já Tě mám rád...ale ne takhle to je jasný..jen takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu.... myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem.... já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... ajaj tak dnes mám noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek taky se stydim a klopim ostudně oči k zemi ... za trest si navrhnu trest kterym se potrestam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer dyť já z toho mám zas hlad aha aha něco sežeru Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup..... taky dobrota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči co jakej poharek???? kibi dostal něco za účast nebo jak to je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer dyť já z toho mám zas hlad aha aha něco sežeru Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou a sakra koukam že to marek pěkně střídá...to začína smrdět nějakou veselou chorobou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě Takže chápu-li to dobře: ten Tvůj je malinkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? no největší atlet ani krasavec to není ...tedy já to nejsem ... ... je to nějakej jenik nebo kibi či jak si to říká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 co jakej poharek???? kibi dostal něco za účast nebo jak to je????? prosimtě pohárek za 7dm nej Fabia a Roomster = myslím že se přihládilo 7dm aut a já byl 7dmej prosím o trošku závisti...díky hele hele a dost, dostal jsem z vás hlad a jsem línej něco kuchtit...takže studená kuchyně, jen něco malýho...asi si okoušu nechty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? koukej co kdo má pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.