Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A přijď zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jestli pak víte, kdo má dnes narozeniny? http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=8682 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer a prí čekání jsem trošku klepal kosu ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jestli pak víte, kdo má dnes narozeniny? http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=8682 jj standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to Standis Tak ted vše nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer a prí čekání jsem trošku klepal kosu ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude. tady na to někdo radí sex,tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to StandisTak ted vše nejlepší Stando, tak se přidávám : Včechno nejlepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bolesti v krku tu roznáším já jsem těžkej bacilonosič, tak 300 dnů v roce mě bolí v krku, zbytek proležím s horečkou Každopádně brej den přeju, včera jsem měl offline den, ale výměnou za něco jiného, tak mi tolik forum nechybělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tady na to někdo radí sex,tak to zkus No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak ná m tu začalo chcát a to jsem přijel na tak doufám že se to pres odpoledne vyprší jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jdu na oběd,tak dobrou chuť kdo jdete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jdu na oběd,tak dobrou chuť kdo jdete taky nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Rukou taky dobré ale takhle je to lepčí Editováno: 4. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Vse nej standiku, ty starej protivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A přijď zas sem? mezi Vás? NIKDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak jsem po obědě,dneska výborná porková polévka a koprová omáčka s knedlou a vejcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jak je chlapáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to StandisTak ted vše nejlepší Stando, tak se přidávám : Včechno nejlepčí Vse nej standiku, ty starej protivo STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám všem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Stando: tak všechno nej ty kluku jeden ušatej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 díky Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 sem? mezi Vás? NIKDY Pry du hlídat malou, proč si neřek, že jdeš dom, abys mohl byt v klidu mezi náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 díky Romane Slaviš to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-))))))) Žadny alkohol, jsi v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.