Červen 7, 200916 r Ježiši! Tak vemte mladou s sebou a udělejte si rodinný výlet ne? Myslim to vážně! Je tu jediný v ČR obři akvárium-moc pěkná podívaná!
Červen 7, 200916 r Autor tý woéééé...co ten tvaroh..jíž ho?????????????????..malá je na cestování malá...už se jí to nebaví před prahou....
Červen 7, 200916 r Autor AŽ JINDY...A TEĎ JDU SPÁT....ČUS ZÍTRA.. Upraveno Červen 7, 200916 r od Marek
Červen 7, 200916 r Autor ok..promyslíme....ale stejně přijedu sám.......je to na otočku..a ty promysli ty mp3....
Červen 8, 200916 r Dobre rano všem i nepřátelům Romane,večer jsem ti neztih dát info jmen, co jsou na fotce. Dneska večer to napravim
Červen 8, 200916 r ahoj.......marek a nepřátelé?? nevěřím takhle kdyby jste řekli obdivovatelé to bych o někom věděl
Červen 8, 200916 r Autor nejse herečka ani zagorka...jsem sice dle tebe špatnej vedoucí, ale už jen v práci
Červen 8, 200916 r no když nesneseš kritiku tak asi nekdě je chyba..já tě přemlouvat nebudu to není muj styl...chceš končit tak si konči chleba levnější nebude od přemlouvaní tu jsou jiní jinak ahoj romane!
Červen 8, 200916 r Autor Víš kdyby tak kritika byla oprávněná a ne vztažená k Vám do podniku...ale takhle...
Červen 8, 200916 r Autor Dobré ránko z pracovního procesu. Tak konečně jsi v práci...co nemoc..už dobrý....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.