raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Víš kdyby tak kritika byla oprávněná a ne vztažená k Vám do podniku...ale takhle... tomuhle nerozumim "vztažená k Vám do podniku",ale i neopravněnou kritiku musí člověk na spravnym místě umět když né přijmout tak odrazit... už to neřeš ode mě se placaní po ramenou,obdivnejch pohledu ani ničeho dalšího nedočkaš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tomuhle nerozumim "vztažená k Vám do podniku",ale i neopravněnou kritiku musí člověk na spravnym místě umět když né přijmout tak odrazit... už to neřeš ode mě se placaní po ramenou,obdivnejch pohledu ani ničeho dalšího nedočkaš... To dávno vím a ani to nečekám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak konečně jsi v práci...co nemoc..už dobrý.... Ahoja.Jojo.Už jsem fit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 To dávno vím a ani to nečekám..... to mě právě přijde...že čekáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak to je dobrý..já jen abych si pak od Vás něco nepřivezl , kromě dárků samozřejmě...co v práci..chaoz..když jsi tam nebyl nějakej ten čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to mě právě přijde...že čekáš.. Mýliti se je lidské.....i když ...no..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak já jsem jezdil do kanclu na hodinku každý den takže docela to jde-čekal jsem to horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No jo vlastně jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mýliti se je lidské.....i když ...no..... vedoucí ani zastupce se přeci nikdy nemílí.... ... všechno zařídí všechno vymysli a bez nich všechno zkrachuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 a furt budeš rejt....chjo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 vždyt nereju! je tam samej smajlík a je tam vedoucí i zastupce! tak se nenafukuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 takže když napíšu že jsi vůl a dám tam smajlíka tak je ¨to OK..a není to nadávka? VOLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jasny jen nevim jak se to snese s ostřejšíma nadavkama tam by těch smajlu muselo bejt přes pul strany.. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré pondělní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jasny jen nevim jak se to snese s ostřejšíma nadavkama tam by těch smajlu muselo bejt přes pul strany.. .. Ty tu zatím nepadly a ani padat nebudou...na to jsme myslím dost všichni rozumní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré pondělní ráno ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj bando, jdu vás sem alespoň pozdravit, když už jsem s časem tak naštíru a neplním docházku snad jste na mne nezanevřeli....respektivě doufám že stále pomlouváte rácu a nééé mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ne ne s pomluváním se snažíme zkoncovat....ale spoň se snažíme..jak bylo v zaměstnání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ne ne s pomluváním se snažíme zkoncovat....ale spoň se snažíme..jak bylo v zaměstnání? ahoj Máro...no je mi to jasný a to "snažíme" je bráno hodně s nadhledem viď Co ti budu povídat, měl jsem šichtu od rána do půlnoci a před půlnocí telefon a práce - no dostal jsem se dom ve 3 ráno a dneska hurá opět noční - jsem nadšenej - co u tebe, zvládl jsi včerejší hektickej náročnej den s TV a formulkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj Ondro No ahoj,jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No ahoj,jak se máš? no..žiju hele mě žádnej balonek nepřiletěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj bando, jdu vás sem alespoň pozdravit, když už jsem s časem tak naštíru a neplním docházku snad jste na mne nezanevřeli....respektivě doufám že stále pomlouváte rácu a nééé mne nazdar plukovníku.... poslušně hlasím že po dobu mího šmírovaní z vokna se nic uchylnyho ani mimořádnyho nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj Máro...no je mi to jasný a to "snažíme" je bráno hodně s nadhledem viď Co ti budu povídat, měl jsem šichtu od rána do půlnoci a před půlnocí telefon a práce - no dostal jsem se dom ve 3 ráno a dneska hurá opět noční - jsem nadšenej - co u tebe, zvládl jsi včerejší hektickej náročnej den s TV a formulkama? Jasně...v pohodě....a večer jsem za odměnu, že jsem byl sám doma hodnej dostal 2 mega kuřecí řízky k večeři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 nazdar plukovníku.... poslušně hlasím že po dobu mího šmírovaní z vokna se nic uchylnyho ani mimořádnyho nestalo.. ..ani u woodyho doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no..žiju hele mě žádnej balonek nepřiletěl joo sranda,no mě dnes zatím moc do smíchu není....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.