Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
SEs nejakej roztrzitej.... ze by si na golfu trochu promok ?? :smich:

Možná, ale jenom malinkoooo :p:help: Mě to ve výsledku nevadí, ale nerad moknu..

Všude furt prší? Tady naštěstí už nějakou chvilu neee.

Vloženo
ja ti nevim.. ale auta delaj ten divnej zvuk jako kdyz jedou vodou ( sem linej se svednou ze zidle se podivat )

Já zase vodou nerad projíždím :( udělá to ten zvuk toho jak ti to cákne o plast a projedeš tím.. a taky to funguje jako dobrá brzda :feve:

Vloženo
Sem slysel ze prej tam nafasujes exoticke jmeno aby to melo smrc kdyz te zamestnaj ... tak se pochlub jak ti rikaj ?? Esmeralda ?? :):smich:

zákaznice mi říkaj Jose Armando a ty co mě už znaj tak Don Varlos :smich: :smich: :smich:

Vloženo
Taky to ženská musíš rozkecat všude :smich: :smich: :smich:

Jinak ten megarobertek na bouracím kladivu jsme ti už diskrétně poslali :palec2::kol-98: :kol-98: :kol-98: :kol-98:

Si asi prozradil cos nemel, se utekla stydet jinam :)

Vloženo
Taky to ženská musíš rozkecat všude :smich: :smich: :smich:

Jinak ten megarobertek na bouracím kladivu jsme ti už diskrétně poslali :palec2::kol-98: :kol-98: :kol-98: :kol-98:

víš že sem stydlivá a takový věci píšeš veřejně... :aggressive::aggressive: ted se tu tak rok neukážu :smich::smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...