Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tu mám taky rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a ta buchta je s tvarohem a jahodama , meruňkama a želatina.... fuj mě je blbě .. ovoce v buchtě brrrr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a gde by jsi chtěl ovoce mít...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 standisku,standisku,co jsem ti udělal. dej mi tam MODRÁ JE DOBRÁ děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Já radši buchty - krev a mlíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 standisku,standisku,co jsem ti udělal.dej mi tam MODRÁ JE DOBRÁ děkuji to je blbý, chtělo by to něco originálního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a gde by jsi chtěl ovoce mít...... to se snad ani raději neptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak banán si dokážu představit....ale jahody a meruňky...moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jahody by se dali taky a jak pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Stando, tak mu tam dej Modrá je dobrá ale červená je lepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 museli by být, ale zmrzlý, aby vydržely ten žár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Stando, tak mu tam dej Modrá je dobrá ale červená je lepčí to už mě zabije a hlavně, by mi musely ruce upadnout, abych chválil červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Stando co máš proti červený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Mirku mám znaky, ale nejsou to přesně co jsem chtěl, ale možná půjdou malinko upravit a když ne, nechám je, jak jsou hezky černý, už na ně kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 já??? skoro nic, krom mých monterek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 dyť i ten žlutej pes zpíval že modrá je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tak bacha.....taková corrida by Ti mohla pocuchta tu Tvojí rozárku...modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 dobrá, dám ti tam co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tak bacha.....taková corrida by Ti mohla pocuchta tu Tvojí rozárku...modrou myslíš??? můžeme to vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 dyť i ten žlutej pes zpíval že modrá je dobrá nevotravuj furt....seď šoupej nohama a dej si pivo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 myslíš??? můžeme to vyzkoušet BERU, KDY KDE....A S NEBO BEZ DIVÁKŮ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 místo a čas nechám na tobě,aby to nevypadalo, že si vybírám lepší místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Stando a kde jsi je sehnal? Máš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 STANDO...ZAMYSLÍM SE....CO U MĚ U GARÁŽE......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 když mě pivo nechutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.