Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Když jsem to dělala jako práci tak sem doma nepekla a jedla hlavně maso :D pak sem bydlela přes rok v podnájmu bez trouby a teď zase občas něco udělám :)

Tady jeden z posledních dortů

bez trouby???to jako bez chlapa?? :smich: :smich: :smich:

Vloženo
nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku ;)lol

Vo to právě de :p:palec2: děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším

Vloženo
Vo to právě de :p:palec2: děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším

jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání ;)

Vloženo
jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání ;)

Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka :) já si tam chtěl udělat cvičnej green lol

Vloženo
Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka :) já si tam chtěl udělat cvičnej green lol

no pokud je to taková plocha tak mi přijde zbytečný investovat to traktůrku ;) ,ale je pravda že i na takový menší plochy si jej lidi koupěj

Vloženo
Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme :smich: a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny..

no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...