dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 ten dusík v gumách ti přidá min.10HP na výkonu JEnom ??, to nechcu !! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 hele asi tak,volal jsem a mailoval do 10 pneuservisu,cena se pohybovala v rozmezi 13-15 000,-Tady jsem měl toto vše za 11500,- a ještě jsem pak přezouval zimní a opět luxusní cenofka,takže spokojenost maximální. tak to gratuluju k vyborne ceně a dál už to nebudem rozebírat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 jsem si to pročetla a nechám klasiku - vzduch :-) servis opět nic,zase šli dříve domů do háje jen mi pán do tel řekl at si pod to lehnu jestli prý nepraskla guma od držáku výfuku když se to začlo boucht tak náhle... hergot kdybych měla známé se servisem někde poblíž jde mi jen o to kouknout a říct co to je... zlatá škoda 12OL tu jsme skládali jak puzzle na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 ty woe to sem se lekl čéče to mi nedělej TAk příště mě musíš očekávat a vyhlížet, aby ses nelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 tak to gratuluju k vyborne ceně a dál už to nebudem rozebírat... jj souhlas,každej ať si tam dá dle jeho uvážení co bude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 jsem si to pročetla a nechám klasiku - vzduch :-)servis opět nic,zase šli dříve domů do háje jen mi pán do tel řekl at si pod to lehnu jestli prý nepraskla guma od držáku výfuku když se to začlo boucht tak náhle... hergot kdybych měla známé se servisem někde poblíž jde mi jen o to kouknout a říct co to je... zlatá škoda 12OL tu jsme skládali jak puzzle na zahradě tohle je stejny :-)))...par šroubku nějaka ta tyčka a silenblok...nic víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 (editace) . Editováno: 24. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzy a co Garny, MArtinRS máte tam celkem dost šikovnejch kluků v tej praze.. u nás máme i non stop servisy, ale pěkně si nechávaj zaplatit, šmejdi.. Rolbař je mimo Prag co já vím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 TAk příště mě musíš očekávat a vyhlížet, aby ses nelek no hlavně musím dávat bacha jestli ale nepůjdeš zezadu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Nic kucí a slečno zase mizím za kamošem, potřebuje odvoz, je po operaci. Čaute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no hlavně musím dávat bacha jestli ale nepůjdeš zezadu :smich: NA to mám jednoduchej fílgl jednou za čas změnit polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Nic kucí a slečno zase mizím za kamošem, potřebuje odvoz, je po operaci. Čaute. joo odvoz říkáš....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzy a co Garny, MArtinRS máte tam celkem dost šikovnejch kluků v tej praze.. u nás máme i non stop servisy, ale pěkně si nechávaj zaplatit, šmejdi.. Rolbař je mimo Prag co já vím.. když já tu nikoho neznám :-( a hlavně potřebuji nejdříve bědět co je za závadu a pak volat na tu pojištovnu jestli se to vztahuje do pojistky nebo ne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzi jim napiš SZ a domluv se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Letím domů,večer možná na jedno přijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Nazdar bando co je nového,já opět pracuju což je v poslední době tak nějak samozřejmostí,nicmeně včera zbyla chvilka na vylet s rodinou na Šumavu na Černé jezero,pro rodinu s kočárkem super výlet a relax(vypuštění všech zbytečností z hlavy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 (editace) Téma co s načatym večerem.(u mě jasny) tip pro Vás pokud negrilujete,nepaříte či se nemilujete tak slany tyčky,bramburky,oříšky a ve 20:40 na Barandově česká klasika Tchán nebo Nova Copak je to za vojáka. Editováno: 24. Červenec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Téma co s načatym večerem.(u mě jasny) tip pro Vás pokud negrilujete,nepaříte či se nemylujete tak slany tyčky,bramburky,oříšky a ve 20:40 na Barandově česká klasika Tchán nebo Nova Copak je to za vojáka. já se nemYluju...umim to jen s měkym - je to normální sorry Vlasto to jsem nemohl nezareagovat jináč ahoj knajpo, je tu vůbec někdo, nebo se všici mYlujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ty jo-už je opraveno tohle je teda na reparát z češtiny. Ale s tvrdym to jde líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Dobré ráno, kdo pak je dnes pracující jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Dobrí ranko, taky v práci, naštěstí jen chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Tak vám, dneska sedim s herečkou na kafíčku v jednom motorestu u proslulé silnice R7 :-)....najednou rána,tak kouknu z okna a frajer v golfu čumí vykuleně do airbagu. ...bouchnul před sebou do audi A6 a ta ještě tukla do nějakyho volva. ....tak vyběhnu ven a naštěstí se nikomu nic nestalo.frajer mi pak řikal že usnul.Předpokládám,že je z tuning srazu v Pannenskym Tynci podle menších uprav a nalepky na okně tuning los bilinos.. ...holt mladej nezkušenej cucák co propařil celou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Dobré ráno, kdo pak je dnes pracující jako ja? Dobrý večer já se přidávám k pracujícím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Zdar hoší, něco jsem vám dovez z odpolední akcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Ahojte po dlouhé době, ale nevím na jak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.