Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nene....musim bejt trochu tajemnej :-)

A brej den i tajemnýmu rackovi.. však já vám ho v Lounech vyfotím a hodím sem velkej fotoseriálek :smich: celý to tu zaspamuju jenom Racem lol

A brej den i tajemnýmu rackovi.. však já vám ho v Lounech vyfotím a hodím sem velkej fotoseriálek :smich: celý to tu zaspamuju jenom Racem lol

no toto???? tak to asi nebudu mít náhodou čas :-)

tak zase v rachotE :)

no toto???? tak to asi nebudu mít náhodou čas :-)

Pane, neštvěte mě, tak pojedu až budeš mít čas ;)

tak zase v rachotE :)

Dyt tam stejne prd děláš lol

zdravím, takhle po ránu se zasmát :smich: a ráco, s tím obrázkem mě to mrzí :feve: , ale dnes jdu na převaz, tak se pokusím usmlouvat jeden i pro tebe lol

To že tu hovno dělám svědčí o tom že si umim vybrat kvalitní zaměstnání ! :)lol

Pokud ce Raca nějaké lékařské potřeby, není problém ;) doma máme snad celou nemocnici :smich:

• Autor
prosím....posluž si... :D ...ale mě nenasereš,na to ti toho dost v ty věci na krku chybí. :D:D:D ... navíc nechapu proč mi zase něco píšeš?nesliboval si něco o ignoraci? máš dost čokolády????

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

Nazdar Máro , jak je ? :) neměl by ses tolik rozčilovat bo ti praskne cévka.

Že vás to kucí baví :) Beztak je největší zmetek ondra :)

zdravím, takhle po ránu se zasmát :smich: a ráco, s tím obrázkem mě to mrzí :feve: , ale dnes jdu na převaz, tak se pokusím usmlouvat jeden i pro tebe lol

tak to sem rád a prosim pěkně se slunatkem ok???

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho.......  :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

Upraveno od raca

Nazdar Máro , jak je ? :) neměl by ses tolik rozčilovat bo ti praskne cévka.

Že vás to kucí baví :) Beztak je největší zmetek ondra :)

ahoj jirko...já sem nezačal všimnul sis????....jen bych řek že největší lotr je míra ---- :smich:

Tak že to jsi ty, tak bude i se slůňátkem :smich: :smich:

Tak že to jsi ty, tak bude i se slůňátkem :smich::smich:

jůůůů.......už přestavam ronit slzičky ..... už mi pomalu docházely kapesníčky

Ráco : děláš si prdel ?? Ty seš fakt hroznej degen , co se tu do každýho vobouváš ? Si myslíš že si něco vííí....c :

worthy :worthy pane admin :smich:;)

• Autor

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho....... :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

Ráco : děláš si prdel ?? Ty seš fakt hroznej degen , co se tu do každýho vobouváš ? Si myslíš že si něco vííí....c :

worthy :worthy pane admin :smich:;)

:smich::smich: ...i ty brute jiříčku .....  že bys to odkoukal asi ti naplacam na holou.. :smich:

• Autor

že byjsi ho Jirko konečně jako další prokouknul? :palec2:

jůůůů.......už přestavam ronit slzičky ..... už mi pomalu docházely kapesníčky

Tak já ti vezmu rovnou dva, ať máš i na příště ;) A nechceš i jiný zvířátko? lol

• Autor

Jo a Raco, ten co mi sehnal ten flek..už tu dáááááávno nedělá...jen aby jsi měl ucelené informace...

že byjsi ho Jirko konečně jako další prokouknul? :palec2:

Řekl bych že už je mi uplně jasný co je ten tlusťoch zač... ;)

To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt???   že by vedoucí dělal osobního lokaje???  :-))))

:smich::smich: ...i ty brute jiříčku .....  že bys to odkoukal asi ti naplacam na holou.. :smich:

Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris :smich:

Jo a Raco, ten co mi sehnal ten flek..už tu dáááááávno nedělá...jen aby jsi měl ucelené informace...

fááákt jo??.. :feve: ....  tak to si mi sebral vítr z plachet... :smich: ..

• Autor
ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt??? že by vedoucí dělal osobního lokaje??? :-))))

No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" :)...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co :)))))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.