Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris :smich:

na podobny připady mam tady supr rákosku......  určitě by se ti to libilo!!!!.... 

to je něco to tady číst :smich: :smich: :smich: :smich:

• Autor
fááákt jo??.. :feve: .... tak to si mi sebral vítr z plachet... :smich: ..

to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo.....

nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny :prc: na usmířenou homoklády? :)

No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" :) ...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co :) ))))

ano došla mi řeč vyhral si.... :feve: ...  vzdavam se... ;):feve: .... a co dál mi  ještě řekneš??  sem jedno ucho a plny očekavaní.... :smich:

• Autor
to je něco to tady číst :smich::smich::smich::smich:

no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát :)

to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo.....

spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... :smich::smich::smich:

• Autor
ano došla mi řeč vyhral si.... :feve: ... vzdavam se... ;):feve: .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní.... :smich:

jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil...

• Autor
spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... :smich::smich::smich:

Jsem rád že jsem si Ti tak vplížil do života......

jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil...

Někomu se prostě ten vrak líbí no :)

no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš

• Autor
nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny :prc: na usmířenou homoklády? :)

ještě Ty se mezi nás ser.... ;) a když ti to vadí..jdi jinam.... :p

no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát :)

Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem :p;)

• Autor
no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš

pochopím....páč jsem s tím barákem na to stejně.....

jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+)))))

• Autor
Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem :p;)

neboj...taky přestaneš být...... ;)

jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+)))))

Z Autobudu se parádní výhled lol , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista :)

tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola :)

neboj...taky přestaneš být...... ;)

to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou :smich:;)

Z Autobudu se parádní výhled lol , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista :)

ještě ne....  :-(((

tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola :)

jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist lol:p

ještě ne....  :-(((

se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře :)

to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou :smich:;)

takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-)))

jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist lol:p

to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů :p

se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře :)

spíš jako řidič F1 .....   vvrrrrrrauuuuuuu    to sem tě pravě předjel jiříku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.