Srpen 27, 200916 r Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris na podobny připady mam tady supr rákosku...... určitě by se ti to libilo!!!!....
Srpen 27, 200916 r Autor fááákt jo??.. .... tak to si mi sebral vítr z plachet... .. to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo.....
Srpen 27, 200916 r nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny na usmířenou homoklády?
Srpen 27, 200916 r No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" ...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co )))) ano došla mi řeč vyhral si.... ... vzdavam se... .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní....
Srpen 27, 200916 r Autor to je něco to tady číst no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát
Srpen 27, 200916 r to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo..... spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích.....
Srpen 27, 200916 r Autor ano došla mi řeč vyhral si.... ... vzdavam se... .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní.... jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil...
Srpen 27, 200916 r Autor spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... Jsem rád že jsem si Ti tak vplížil do života......
Srpen 27, 200916 r jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil... Někomu se prostě ten vrak líbí no
Srpen 27, 200916 r jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil... no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš
Srpen 27, 200916 r Autor nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny na usmířenou homoklády? ještě Ty se mezi nás ser.... a když ti to vadí..jdi jinam....
Srpen 27, 200916 r no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem
Srpen 27, 200916 r Autor no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš pochopím....páč jsem s tím barákem na to stejně.....
Srpen 27, 200916 r jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+)))))
Srpen 27, 200916 r Autor Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem neboj...taky přestaneš být......
Srpen 27, 200916 r jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+))))) Z Autobudu se parádní výhled , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista
Srpen 27, 200916 r Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola
Srpen 27, 200916 r neboj...taky přestaneš být...... to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou
Srpen 27, 200916 r Z Autobudu se parádní výhled , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista ještě ne.... :-(((
Srpen 27, 200916 r tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist
Srpen 27, 200916 r ještě ne.... :-((( se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře
Srpen 27, 200916 r to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-)))
Srpen 27, 200916 r jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů
Srpen 27, 200916 r se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře spíš jako řidič F1 ..... vvrrrrrrauuuuuuu to sem tě pravě předjel jiříku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.