Srpen 28, 200916 r ty krááso jedu jak šroub .) Mirku : jako dˇas .) Hoj Máro - co hemeroidy, už je to lepší ?
Srpen 28, 200916 r budíček nastup na rozcvičku.....ja mam jirko hermiky v naprostym pořádku(aspon doufam) :-))))
Srpen 28, 200916 r Autor Nemůžu.,......na to je jiný vlákno..víš...tady se pije v klidu pivo..... ale to "jiný" vlákno žije víc než tahle putika.... Upraveno Srpen 28, 200916 r od Marek
Srpen 28, 200916 r Autor To je aspoň důkaz toho, že neumíte normálně pokecat Tak začni o něčem ty, když nám to nejde... ...a ostatní se připojí....zde se kecé jen slušně...na hádání je jiný vlákno, takže se není čeho obávat.... Jinak brej večír hospodo......
Srpen 28, 200916 r no ale jaky je ëcht hospodsky tema??? ja si vzpomínam(snad sem to tu už nepsal)..... že před lety v jednom restaurantu již v mírném stadiu opilosti jsem s kolegou co seděl se mnoui řešil jeden globalní problem :-)))) : on mi odklep do piva cigaretu a já mu na oplatku do piva hodil cca 17kč :-))) a zbytek večera cca 4hod.jsme se dohadovali kdo je na tom hůř... :D :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.