Srpen 28, 200916 r jasny kde se jednou pobliju tak už mě tam neuviděj.... .-)))) To ani nevím, to za mě vzali kamoši
Srpen 28, 200916 r Ty bleješ v hospodě...to musíš vynýst ven...... Já nééééééé, já to dycky stihl bud ven a nebo na záchod
Srpen 28, 200916 r Ty bleješ v hospodě...to musíš vynýst ven...... ja bleju na hajzlu nebo před vchodem....ale sou taci co se nenapadě poblejou pod stul a já pak do toho šlapnu a roztaham to po celym lokale
Srpen 28, 200916 r mě to normalně jede asi nemáš pc připraveny na specialní zvracenosti zkus přimej link www.zvraceny.cz/video/51-vozraly-ukrajinci
Srpen 28, 200916 r Autor tak to asi vím co je.....občas se tam juknu nan kluky ruský...to jsou experti...
Srpen 28, 200916 r a jde ti to ???...mělo by se to zeptat a chtít potvrdit jestli si dostatečně zvraceny a pak rovnou naběhnout :-)))))
Srpen 28, 200916 r Mně tam naběhly nějaký roštěnky, asi nejsem dost zvrácenej. no jestli tam vydíš dvě roštěnky ...tak seš opravdu moooc zvracenej až se tě bojim... jo jde to.....přes ten druhej odkaz..to první nejde...nevím prečo.... no tak tohle je podle mě horší než šlapat v blitkach
Srpen 28, 200916 r Nebuj se nic. Já zůstal raděj před vchodem, to by potom nemusel můj komp rozdejchat.
Srpen 28, 200916 r Nebuj se nic. Já zůstal raděj před vchodem, to by potom nemusel můj komp rozdejchat. no jen aby...ale bat se nemusíš žadny nechutnosti jen se trošku valej
Srpen 28, 200916 r Autor No jednou potřeboval v hospodě...na jak to říct..prostě srát.....jdu na WC...a tam celej hajzl poblitej..no zvednul se mi kufr...přestalo se mi chtít s.rát, ale malinko jsem si tam taky ublinknul....to bylo něco...fuj..
Srpen 28, 200916 r Máro a díval ses dolu, jestli jsi si neublinknul i tam. Něco podobnýho se stalo u nás na vojně, ale tam někomu evidentně povolily všechny svěrače. Upraveno Srpen 28, 200916 r od mambo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.