Září 22, 200915 r Coveče asi do černý ... když v tý černý trošku zaniká..... Mě se začíná líbit bílá perleť
Září 22, 200915 r ty světla to je fakt magorárna .) humus ty světla bych snad časem i překous ,ale ten volant nějak nemůžu rozdejchat ...hnus jeden fialovej
Září 22, 200915 r no právě že zvětšuje,auto je pak takový ,klíďo bych bral i tu modrou ale Opravdu bílá začíná být velice in,známej si teď koupil bílou A5 a vypadá opravdu
Září 22, 200915 r Co myslíš hnusem fialovym ? nějak mi to nesecvaklo myslím ten face volant,opravdu mi moc sportovní nepřipadá a navíc ta chrom linka na něm
Září 22, 200915 r kdybych měl shrnout barvy do kterých bych šel tak asi tyto dle pořadí: bílá modrá žlutá černá stříbrnou a červenou ne.
Září 22, 200915 r teď bude jeden známej OIIRS kombajn prodávat,ale je to nafta a stejně nemám mmt chechtáky na ni
Září 22, 200915 r zatim je to tak akorat v teoretické rovině , ale už dlouho chci ... takže jakmile bude možnost jdu do toho... Takže nic konkrétního vybranéého nemám , třeba to ani nebude HD ... možná Yamaha bo honda ... ale chci Coppppeera .) letim - zitra to doproberem .. cus
Září 22, 200915 r ta pro mě ideální rodinný auto je kombi OIIRS v benzínu Tak stím na 100%souhlasím,akorád mě by stačil liftback a barva 1)Bílá 2)Žlutá 3)Červená
Září 23, 200915 r ahoj, dneska celkem nuda, jak u vás? jako že se ti tam válej nahý baby??? :smich: :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.