Říjen 1, 200915 r Nemám komu,havarijku mám až od 10tis,a připojištění námám,nvy bude stát 3,5tis kč a nechal jsem dát rovnou tonovaný,mají i to čirý,ale rozdíl je 500kč tak to si raději připlatím.
Říjen 1, 200915 r Tak to fak nezávidím ale už se mi to kdysi taky stalo nejdřív nic a pak projel proti kamion a už to jelo
Říjen 1, 200915 r Autor já mám sklo pojištěný za 500/rok a nikdo se na nic neptá a při poškození ho vymění a pojištovna zacáluje......
Říjen 1, 200915 r čau to je škoda, že ho nemáš připojištěný. Já si ho připojistil, jak píše Marek 500kč/rok není zas tolik
Říjen 1, 200915 r Tak momentalně to vyjde na stejno vydrželo skoro 6let X500kč jsou 3tis,ale novy už pojistit nechám.
Říjen 1, 200915 r Autor Ja to taky nemám a uvažuju o tom páč ko mám taky dost zdevastovaný neuvažuj a zařid si to co nejdřív....přijde zima...posyp...a to je pak sprška na sklo...a malér je hned..
Říjen 1, 200915 r to máš Vlasto pravdu, ale takhle to brát nemůžeš...... ... Já vím,ale trochu se tim vnitřně uklidnuju,páč to ještě furt zkousávám.
Říjen 1, 200915 r To se nestydíš takhle pozdě žrát????? zelená bude hnusnáááá ale až ji budeš mí v xichtě protože ta moje je velmi ale velmi cooooooooooooool
Říjen 1, 200915 r Autor tak nějak musím uspokojit svých 115kg... ...a už by jsi měl vědět, že nej je červená....pak modrá.....a pak hodně dlouho nic a pak ostaní ale zelená......to se taky dává na auto, To snad ne...to je nějaká samo domo, že
Říjen 1, 200915 r hm ty jsi asimetrický žeeeee ty barvy co jsi jmenoval jsou a taky omyl ve světě aut
Říjen 1, 200915 r Autor tak na to se zeptej v Chebu tobě ho daly z lítosti co ne koupil jsem ho v Tescu...byla slevová akce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.