Říjen 12, 200915 r čaute To rikal jeden znamej prej kdo nemel cikanku jako by ne*ukal tak jsem mu rekl ze to budu porad jakoby panic Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase
Říjen 12, 200915 r čaute Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase přiznám se že moje krédo to není
Říjen 12, 200915 r čaute Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase :smich:
Říjen 12, 200915 r Ty vole tak sem si zamakal .) to je nezvyk Jirko,neblbni je teprve pondělí...ať ti nějaká práce zbyde,do pátku je daleko
Říjen 12, 200915 r Jirko,neblbni je teprve pondělí...ať ti nějaká práce zbyde,do pátku je daleko co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .)
Říjen 12, 200915 r Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím
Říjen 12, 200915 r co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .) jj taky jsem si to tak nechal a dnes se musím hodně snažit abych to vše vyřídil,ale když se chce tak to jde
Říjen 12, 200915 r Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím s čím jel??byla to škodovka aspoň??
Říjen 12, 200915 r víš co se říká..nikdy neříkej nikdy tohle bych si fakt nedal, na to mám slabej žaludek
Říjen 12, 200915 r Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím dobře jim to natřel , to asi nikdo nečekal
Říjen 12, 200915 r Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím Nekoukal jsem přímo ale starej Váňa je halt mazák
Říjen 12, 200915 r tohle bych si fakt nedal, na to mám slabej žaludek pár pifsonů+nějaká štampérka a je královnou večera
Říjen 12, 200915 r A kdo koukal na fotbal v sobotu Jinak Váňa je borec takový Schumachr mezi dostihy Jinak s tou praci pri pondelku bych to neprehanel ma se zacinat zvolna
Říjen 12, 200915 r No ja koukal ( teda koukal spis nam to delalo kulisu pri lemtani ) )) Sou to tragedi
Říjen 12, 200915 r nestraš! já nestraším ale alkohol je sviňa Upraveno Říjen 12, 200915 r od spineshank
Říjen 12, 200915 r No fotbal nekomentuju to že nepostoupíme je jedině dobře a doufám,že příští kvalifikaci vemou pořádně od začatku,ale věřil jsem Haškovi daleko víc v těch reformách a on vlastně jenom Bruknera zamaskoval za svoje šefování a tím u mě moc sympatii nezyskal spíše ztratil. Upraveno Říjen 12, 200915 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.