Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no to asi jooo,ale vážně je to jedna z těch věcí který sou fakt na p.ču,posraná zima :aggressive:

Tak hospodo,máme tu malé výročí -_-

No mě to baví ja to mám jako zalibu takovy udrzbarsky a opravarensky a cistici aktivity :)

tak to je bezva,byl si dodatečně nominován na výměnu mojich kol :palec2: .........takže ti moc gratuluji :smich: ...a samo že to je zdarma lol

• Autor
dobré ráno :)

tak snad to ještě chvilku vydrží, na zimáky se mi moc nechce :feve:

že by další machýrek s ALU ;)

tak to je bezva,byl si dodatečně nominován na výměnu mojich kol :palec2: .........takže ti moc gratuluji :smich: ...a samo že to je zdarma lol

Tak to je čest :smich: ja menim na vsech trech autech doma kola dvakrat do roka a na fabci jsem letos menil no hanba pocitat kdyz sem porad zkousel nejaky kola, jednou bych so to chtel nechat zmerit jestli to nebude rekord :smich:

No tak ted jsem cetl a videl foto jak je treba v Peci po Snezkou no tak tam opravdu nepojedu na letnich resp. spis slickach :smich: a zitra pry ma snezit nejvic a na Snezce pry bylo nebo je -6C :feve:

Pokud se mi bude o víkendu chtít tak se do přezutí vrhnu,mám zimaky posledním rokem tak je aspon využiju,mají sice ještě přes 5mm,ale jsou už v provozu od 04 a vyrobeny 03 takže jim tak nějak končí životnost.

komu by se chtělo,vytáhnout zimní,sundat a umýt letní....samá práce :help:

přesně tak :help:

to né, spíš mě to nebaví :smich: Ale je fakt, že na Alu to vypadá líp než na plechách lol

Chlapy dyt je to sup sup hotovy :)

Jinak to by clovek nerekl ze minuly tyden se pomalu opalovat ze uz ted se budou davat zimaky :(

To Baris: Ted vidim ze jsi z Velkeho Senova ja jsem jezdil nekolik k pritelkyni do Šluknova a asi zas budu jezdit i za znamymi do Rumburka a Vansdorfu :palec2:

Tada mít prašule tak bych ty kola vzal:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75935&hl=

To Baris: Ted vidim ze jsi z Velkeho Senova ja jsem jezdil nekolik k pritelkyni do Šluknova a asi zas budu jezdit i za znamymi do Rumburka a Vansdorfu :palec2:

Tak to koukám :kuk:, že by někdo znal tenhle kout ČR? :smich:

Vlasto připojím se k te negativni strance bohuzel me se to nelibi

za mě taky ne-e :feve:

Tak to koukám :kuk:, že by někdo znal tenhle kout ČR? :smich:

Znam ho opravdu křížem krážem jelikož přítelkyně je odtamtud a mame radi pesi turistiku ale i cyklo tak me tam provedla ceske svycarsko jsme prosli uz cele , jeste jsme meli naplanovane na nemecke strasne a Königstein atd. no musim rict ze moc krasny kraj a vzdy jsem se tam moc rad vracel asi se k sobe vratime a budu tam zase jezdit tak klidne muzeme dat i srazik :)

přesně tak :help:

teda nevím jak vy,ale já mám jak letní tak zimní alu :p:palec2: ...no nechci dělat machra,že?? :smich:

Znam ho opravdu křížem krážem jelikož přítelkyně je odtamtud a mame radi pesi turistiku ale i cyklo tak me tam provedla ceske svycarsko jsme prosli uz cele , jeste jsme meli naplanovane na nemecke strasne a Königstein atd. no musim rict ze moc krasny kraj a vzdy jsem se tam moc rad vracel asi se k sobe vratime a budu tam zase jezdit tak klidne muzeme dat i srazik :)

Tak sraz určitě dát můžem, i když asi někdo jinej poblíž už není :smich: Tak příroda krásná, ale jinak díra po granátu :smich: Königstein je moc pěknej :palec2:

teda nevím jak vy,ale já mám jak letní tak zimní alu :p:palec2: ...no nechci dělat machra,že?? :smich:

hele nemachruj lol

Tada mít prašule tak bych ty kola vzal:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75935&hl=

Tak to joo :palec2:

hele nemachruj lol

:smich: sem vás nechtěl nějak dráždit,ale je fakt že na hlínách je to hezčí i v těch sračkách co padaj ;)

hele nemachruj lol

dela ramena lol

Tak muzes vzit ty moje na zimu za 8tis lol

Ja premyslim ze bych ty moje dal na zimu ale retezy mam nan rozmer 185/60 14 tak to asi parada a anvic na alu retezy nedam pokud se nejdena o rtezy typu snowcat atd

Tak sraz určitě dát můžem, i když asi někdo jinej poblíž už není :smich: Tak příroda krásná, ale jinak díra po granátu :smich: Königstein je moc pěknej :palec2:

Ne opravdu me se to tam libi chvilema jsme premysleli ze bychom tam postavili, ale z praci je to spatny :( jinak me fascineuje nejenta priroda ale i historie tam a vubec to vsechno :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.