Říjen 24, 200915 r a to je vše????? co nějaký foto???... já neměl foťák, ale Tom fotil, tak až se tu ukáže, tak se určitě podělí
Říjen 24, 200915 r Hezky večer pánové a dámy taková malá blboučká otázečka,pružiny z FRS na 1.2HTP,to že pujdou je bez debat,ale klesne to o ty dva cm nebo ne.
Říjen 24, 200915 r a to je vše????? co nějaký foto???... tak jestli chceš ta prásknu ripera i z fotkou za to co mě přimaloval
Říjen 24, 200915 r Autor já neměl foťák, ale Tom fotil, tak až se tu ukáže, tak se určitě podělí socko bez foťáku
Říjen 24, 200915 r Autor tak jestli chceš ta prásknu ripera i z fotkou za to co mě přimaloval tak šup šup
Říjen 24, 200915 r Autor hmmmm slabá výmluva.....já mám třeba baterku náhradní vždy nabitou..i kartu kdyby bylo málo místa Upraveno Říjen 24, 200915 r od Marek
Říjen 24, 200915 r hmmmm slabá výmluva.....já mám třeba baterku náhradní vždy nabitou..i kartu kdyby bylo málo místa já se nevymlouvám, jen konstatuji A když si tak zvědavej, tak si měl přijet osobně
Říjen 24, 200915 r Autor já se nevymlouvám, jen konstatuji A když si tak zvědavej, tak si měl přijet osobně já na tyto mega akce, kde si každej honí tričko nejezdím.....ale víš co....počkám na Tomase......
Říjen 24, 200915 r Tak tady je Ten bláznivej Riper a je to bohužel můj brácha takže fotka zleva náš fotr uprostřed já a Ripák a ještě stál na chodníku a pak machruje že je větší než já
Říjen 24, 200915 r já na tyto mega akce, kde si každej honí tričko nejezdím.....ale víš co....počkám na Tomase...... zas tak mega to nebylo a dobře jsme pokecali ..... jj počkej, já si na ně taky počkám
Říjen 24, 200915 r montyk: KOUKÁM TVRDÝ HOŠI V KŮŽI jo jo bejvalí motorkáři dokud jsme se oba nerozvedli pak o vše přijdeš teda já jo brácha je ještě v řízení
Říjen 24, 200915 r Autor zas tak mega to nebylo a dobře jsme pokecali ..... jj počkej, já si na ně taky počkám pokecali??? S Tebou??? Chudák Tomas....
Říjen 24, 200915 r Autor Na hoďku se ztratím jdu hulít teda :: zahulíme a uvidíme to hulíš fidela ne..hoďku
Říjen 24, 200915 r aha tak to jo....ale teď máte alespoň fabky jo já měl předtím sonátu a brácha také
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.