Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to já bez problému 3-4-5 a mastím do školy :smich:

sa rozbiehas z kopca ked rovno 3? :smich: :smich: :smich: :smich:

jj, tak když už máš maxíka, tak by bylo fajn, aby fungoval celej

JJ presne tak nejdriv mi to nevadilo ale ted me to nejak stve tak snad se zadari :)

snad se podaří, i když mě se moc to origo rádio nelíbí :), ale na tom maxíku to zas nebude akový prázdný :palec2:

Ach jo potrebuju prodat radio aby mohlo byt origo :( a v praci je to na kekel :( a dneska opet anglictina

Tome chceš jít do origo rádia? :kuk:

Ano origo aby mi fungovala 1/3 maxidotu. Jinak Ondro ty jsi psal 16tis za ty sedacky z OIIRS?

Ano origo aby mi fungovala 1/3 maxidotu. Jinak Ondro ty jsi psal 16tis za ty sedacky z OIIRS?

jj za ty byly naposledy ;)

budeš kupovat sedačky??

Hrozne me laka interier z OIIRS, ale tak uvidime ted jsou dulezitejsi veci nez auto, tak budu rad dkyz vyjde to origo radio a zprovozneni 1/3maxidotu

já nevím,do origo rádia bych nešel,možná tak Columbus tam dát ;)

Ondro já taky ne, ale zas maxík bude kompletní. No Columbus ve Fábce by byl super, ale zas jak dlouho by ti vydržel, než by ti po něm zbyla prázdná díra a oči pro pláč ;)

No ale do FI se mi bude tezko baslit radio z OII nebo FII vim ze by to slo ale nejak na to nemam cas a tak, ja bych ho tam chtel ale hlavne musim prodat to svoje nove radio jinak na to muzu zapomenout :(

Ja jsem puvodne chtel Navi DX do FI ale nejak jsem se na to vyprdnul jelikoz by tam byla brzo dira

tak to myslím, že ho prodáš ;) , pak ještě sehnat to origo v dobrým stavu

Ja mam prave origozamluveny v supr stavu a mam jistotu ze komunikuje s maxikem takze ted jen prodat to moje :(

aha, tak když ho máš zamluvený tak to je super. A jak to je s tim origo, umí vůbec mp3? :help:

Neumi ale pokud ma na konci E a to ze tohle ma tak se do ta flashnout a bude umet MP3, ale ja MP3 nepouzivam tak je mi to jedno :), to co mam ted tak ma MP3/WMA/AUX a to vubec nevyuzivam

aha aha, no já jen mp3 ;) a radio bez USB bych už taky nechtěl, je to paráda, připojíš a hraješ :)

JJ je to dobry no ja kupuju origo CD ktery se mi libi obcas, ale jinak radio posloucham a tak, takze ja tyto veci nevyuziju :)

to já zas rádio moc ne, s tou malinkou anténo skoro nic nechytnu :smich: :smich:

jaký si tam měl,resp.co prodáváš?

aha aha, no já jen mp3 ;) a radio bez USB bych už taky nechtěl, je to paráda, připojíš a hraješ :)

tak tak,jedině USB lupnout flasku a poslouchat,rádio vůbec neposlouchám,tragédie naše rádia :feve:

jaký si tam měl,resp.co prodáváš?

Prodavam Radio Kenwood inzerat mam v sekci prodej audio dyztak juknu :) dalo by se neco udelat s cenou je mesic nove kupoval jsem ho v kamnenem obchode karabici dokaldy vsechno mam :)

tak tak,jedině USB lupnout flasku a poslouchat,rádio vůbec neposlouchám,tragédie naše rádia :feve:

asi tak no, nejvíc CD, pak to USB a někdy to rádio

Libore tady aspoň jedna fotka když si ji neviděl......obyč FI s pár vyměnějma věcma :)

obr240525_P1010350.JPG

díky :) , tu už jsem viděl, ta tu byla, zrovna když jsem začal chodit sem do hospody ;) Pěkná :palec2: Co tam máš za propustnost folii, takhle se mi to přesně líbí ;) A motorizace?

Upraveno od baris

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.