cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nj, ty si tak nenápadná, že jsem si tě ani nevšim A už máš na zejtřek připravenej nějakej čertovskej kostýmek? no jo,já sem jak proutek tak mě není vidět hele nech se překvapit jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak to to vysvětluje nj, ale já jsem strašně zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak všichni jsou v hospodě , mě už se teď nikam nechce ještě aby se ti chtělo,když tu sem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 by ses tu bezemě nudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak to to vysvětluje nj, ale já jsem strašně zvědavej tak nebuď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak nebuď to se ti řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 by ses tu bezemě nudila tak si klidně běž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ty si teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já sem hodná,ale nedržím tě tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 VSTÁVAT BANDO to že je sobota neznamená,že se budete válet do 10 v postýlce pak se nacpete a budete ve válení pokračovat,když já muším makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 vlasto nejsi sám :-(...... dnešní vstavání bylo opravdu hnus.a ještě cesta do prace v mlze sem musel jet krokem aby mě nepřekvapila nějaka zvěř na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jo dnes se mi taky z pelíšku nechtělo,ale co od utery kromě asi dvou nočních mám volno až do vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 tak to tiše a kurevsky zavidim...u nas furt řikali že od 16 budem do konce roku doma,že je krize a kdesi cosi a nakonec jdem až do 23 a pak mezi svatky,tak spolíham na kolegu ketrej jede v lednu na hory že to mezi svatkama vezme za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tak zdravim hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 VSTÁVAT BANDO to že je sobota neznamená,že se budete válet do 10 v postýlce pak se nacpete a budete ve válení pokračovat,když já muším makat. vlasto nic se neboj... ja sem se vzbudil ve dvanast... heheh.... jinak pekny den preji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Je vidět,že jsem měl ráno pravdu Stenly aspoň vylez z pelechu,ale zbytek je celej den někde zalezlej,dnes je sice Mikuláš,ale jedním dnem kdy jste hodný to nezachráníte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 já čekám na čerta.......jen ale aby nepřišla čertice..to by mě jeblo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ty si kuň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 já vím...a proto mě mají všichni móóóc rádi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 na sveteho mikulasa neuci sa neskusa sa kazda petka odpusta sa, triedna kniha zavara sa...toto uz mne nehrozi... este kt omu je aj nedela...kiez by som tak do roboty nemusel zajtra ist...no co ste dostali do cizmiciek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 dobre dobre:) kde mas avatar? si ho niekomu podaroval na mikulasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 dobre dobre:) kde mas avatar? si ho niekomu podaroval na mikulasa? avatar mám na svým místě normálně funguje Co ty kdy se konečně pochlapíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tak sa pozeraj... na vianoce ti podarujem no co aky bol mikulas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 no to je divný teda,ale já to tady mám OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.