Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Ty vole dneska je to tady jak v sanatoriu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 ze by blazni? sak to uz vieme:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no fakt ... hlava mi tresti ... uuuuu ... to bude masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 ahoj chlapci .. dneska byl pozitvní den... byl jsem na squashi a vyhrál jsem 3:1 na sety a byl jsem zaplatit dovču na leto u moře to bude válendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 neboj ona zkrachuje cestovka .. nemusis se bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Jirko, povzbuzující komentář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 tka co dneska je to pravepodobnejsi nez jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 to je fakt, ale takhle kazit radost z právě zaplacený dovči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No spis obracene ... se nam sem prisel pochlubit ... aby nas nasral ze nic nemame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 :D to né, on takovej určitě nenííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nebuď najivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 neboj ona zkrachuje cestovka .. nemusis se bat a ked ne cestovka tak aspon letecka spolocnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Nazdar bando tak nám po ránu opět trochu napadlo,kuva letos se ta zima drží zuby nechty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ahoj, no je to děs, jsme tu zas zapadaný a pořád sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 taky sem hrabal ... ( Sere mi to ... uz z toho mam deprese ( asi si neco udelam :DD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 neboj ona zkrachuje cestovka .. nemusis se bat Asi vás zklamu,ale jedeme autem a čedok jentak nezkrachuje....takže pešek vy zavystivci lollol :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 No musim uznat ze si nas asi vsechny pekne vochcal ... tak to bohuzel musim konstatovat ze to asi klapne .... leda by nejaka vlnka to tam splachla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 tsunamy v jadranu asi ne no ... z druhy strany itošky bych to ale pochopil............. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) to byla ciste hypoteticka uvaha ... Urcite by to zaridit slo ( treba jadernou hlavicí ) Editováno: 5. Březen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Evers taky sem hrabal ... ( Sere mi to ... uz z toho mam deprese ( asi si neco udelam :DD ) Třeba pěkně propečenej steak nebo aspoň klobásku a je po deprééééééééééééési. Editováno: 5. Březen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 No vlasto .. to neni blbej nápad ... že bych proštouchnul krbík v obejváku ¨???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Azriel tsunamy v jadranu asi ne no ... z druhy strany itošky bych to ale pochopil............. :smich: Asi si to už někde psal jedeš do Italie nebo Chorvatska,já byl zatím jenom v Italii a to ještě na hoře Terst,Benátky(Ale bylo tam krásně a do Benátek se určo ještě jednou podívám).Do Ch se tak nějak chystáme,ale až děti povyrostou aspoň k 5ti letum. Editováno: 5. Březen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 já jezdim skoro každý rok do Caorle už asi 10 let .. je to krásné město... letos zkusíme Rosaliny Mare .. je to trochu jižněji od benátek ... tak uvidíme Bibione bych nebral,protože to tam je samej čecháček a nebaví mě poslouchat na ulici jak děcka řvou že chtěj zmrzlinu,kontra rodiče,že tak drahou zmrzlinu jim nekoupí.Ale to jen a jinou debatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 kua , kde jsou normální lidi ... nebudu se s vama v tydle kose bavit o slunicku !!: D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Azriel:mě láká nějaká zapadlá rybářská vesnička nebo městečko kde se dá večer posedět v rest. u vínečka,k pláži si mužu dojít nebo dojet stejně mně osobně to válení na SLUNCI(pro Everse) moc neříká spíše máme radši poznávací nebo aktivní dovču.Byli jsme v It. v Dolomitech a super dovča takže raději někde v ustraní a vklidu.Chaotické dovči nesnáším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.