baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 no tady to dnes vypadá že pršet bude asi už dnes u nás je dnes krásně, zejtra má být ještě líp a o víkendu pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 čus maskoti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 u nás je dnes krásně, zejtra má být ještě líp a o víkendu pršet tady šedo,docela chladno a maj být přeháňky,takže nádhernej den asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 no podle předpovědi Dnes: 6/18 °C Zítra: 8/20 °C Sobota: 7/12 °C Neděle: 4/9 °C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 u nás slunce a cca 8°C-.--zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 čau Máro tady šedo,docela chladno a maj být přeháňky,takže nádhernej den asi no u nás je krásně a 14 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 a hele Libor...tak co dneska vymyslíme...jaký prudění a dohadování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 dneska bych to vynechal, nebudu si kazit výbornou náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 tak už proto bych Ti jí chtěl pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Nazdar bando co nového,u nás taky teploučko od rána sluníčko,akorád je mi to prd platný páč jsem v robotě a od rána se tu furt musí něco řešit,akorád nevím proč to vždy vyjde na mne jako bych tu byl sám . Včera jsem doma dělal celej den dřev.podlahu tak jsem dnes zpráskanej a ještě musím něco řešit furt tady. Tak aspoň něco na zlepšení nálady co mi přivezla pošta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) Ahoj Ondro Ahoj Libore Ahoj Marku Ahoj Dave Ahoj Azi Ahoj Vlastiku Editováno: 25. Březen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ahoj, tady se to dnes nějak slejzá Jiříku, co mi przníš jméno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Twle ... vzdyt je to vedle sebe !! Sem to vccera prehnal s pivem.. To vis nocni orgie s ondrou u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 no proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Twle ... vzdyt je to vedle sebe !! Sem to vccera prehnal s pivem.. To vis nocni orgie s ondrou u PC to tě neomlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ale joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) Ale joooo že si to ty, tak jo Editováno: 25. Březen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 já si to hned myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 coo? sikula ze si sikovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 neurážim,protože jsem stejný těsto, ,ale mohly jste překvapit esteze ze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 čus maskoti..... cau maro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ahoj Ondro Ahoj Libore Ahoj Marku Ahoj Dave Ahoj Azi Ahoj Vlastiku vitaj pepane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.