spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 nj asi máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 To je spíš pro Dejva Libore , pro dejva je spodek - vršeček je tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 myslíš něco takový? Kavalitní výbuch smíchu tady zrovna proběhnul :DDD :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 kua ten máááááááá výraz jáááá snad umřuuu :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Jako Váš duchovní mi nezbyvá než opět debatu zvrhnoucí se do prasáren opustit,protože jste PRASÁCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Kavalitní výbuch smíchu tady zrovna proběhnul :DDD :DDDDD viděls ten film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Bruno, film u kterýho jsem chcípal smíchy od začátku do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Libore , pro dejva je spodek - vršeček je tvůj ti ho přenechám, do toho bych se stejně nenasoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 jj je to docela mazec a je tam pár hodně hustejch chvilek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 jako některý scénky jsou fakt moc, jsem se divil, jak tohle vubec může někoho napadnout ( viz. mluvící čů.rák a nebo ten růžovej obleček ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 třeba Borat se mi nějak moc nelíbil,ale toto bylo povedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Jakej ondro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 http://www.csfd.cz/film/231487-bruno/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Mrknu tomu na zoubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 jestli si neviděl,tak určo mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ja moc tydle filmse nemusim , jako Borat mi prisel hodne ... moc násilnej humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 toto se dá,je tam pár povedenejch věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 chcip pes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 no tady jo,ale já se z toho můžu v práci teď posrat,do teď jsem jen prodával a řešil problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Dave tak sem koukal na ty fotky z tech hor... ses vopravdu fesak ... Bejt tebou dam si tady bacha hahah pisem si: neotacat sa jirkovi zadkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Mám tu 5x5 cm samolepici folii průhlednou na tom ( znacka zakazu koureni ) chce nekdo ? si ju nalep na celo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 To je spíš pro Dejva ehm... neni to celotelove...tak nist :D: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Libore , pro dejva je spodek - vršeček je tvůj a pre teba stred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Jako Váš duchovní mi nezbyvá než opět debatu zvrhnoucí se do prasáren opustit,protože jste PRASÁCI ale prestan a priznaj farbu sa tu hras na chrumkaveho lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Bruno, film u kterýho jsem chcípal smíchy od začátku do konce a si sa pri tom drzal medzi nohami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.