spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 hustá fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 google me upozornil :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Dave to je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 zase akorat plachnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 to je celej on , chces ho vzdelat v politicke scene v CR a on utece , nevdecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jj přesně tak,takhle mohl dělat večer machra co všechno zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 co dnes,jdeš někam kalit nebo dáme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 covece jdu kalit ... ale jeste nevim jestli to bude dlouhe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jj přesně tak,takhle mohl dělat večer machra co všechno zná Jak říkáš no , tahle bude muset kykynám zase šoupat prášky do pití : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 hoši : odeberu staré/bourané díly karoserie - nejlépe plochy ( na airbrush testy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no kdyyž dojdeš dřív tak dojdi,dáme jim co proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 SIA Azi , dneska už den ? ještě ne ... až v pondělí ... jinak jsem se byl zase juknout na auti a ESP odštípnutý neni ... bylo tam připojený GPS vyhledávání a bylo to napojení jehlama na ESP kabely ... tak to vypadalojako uštípnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no tak ses trochu uklidnil ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 ludia moji zlati pekny vikend vam prajem. siaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 ten kluk proste neni normalni :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no nic , ja teda vyrazim ... kdybych nedorazil tak sem namol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jo už je nálada lepší ... ale byl jsem ve stavu,že bych zabíjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 nj ten kluk v něčem lítá vám povídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 člověk tady den není a takovýho spamu tady :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Nazdar bando sobota před námy 12hodin práce ale sluníčko pomalu zalejzá za mraky tak mne to ani moc ne..re. V první chvily jsem si říkal,že má strašny háro ta kocábka a nakonec je to strom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Učitelka zadala svým žákům 5. třídy úkol. Zjistit od rodičů příběh s ponaučením na konci. Druhý den ve škole děti vyprávějí své historky. Katka říká : Můj tatínek je farmář a chová slepice kvůli vejcím. Jednou jsme je v košíku vezli do obchodu na předním sedadle, když v tom jsme nabourali, košík vyletěl a vajíčka se rozbila. " A ponaučení?", ptá se učitelka. "Nedávej všechna vejce do jednoho košíku. "Dobře", říká učitelka, teď Lucka. " Naše rodina má taky farmu. Ale chováme slepice kvůli masu. Měli jsme jednou tucet vajec, ale vylíhlo se nám jen 10 kuřat. A poučení je - nepočítejte slepice, dokud se nevylíhnou. " To je pěkný příběh", říká učitelka, "Pepíčku, jaký máš příběh ty?" "Ano paní učitelko, můj tatínek mi řekl příběh o strýčkovi Liborovi. Strýček Libor byl s paragány v Kosovu a jeho vrtulník to jednou dostal. Musel nouzově přistát na nepřátelském území a jediné co měl byla láhev Slivovice, kulomet a mačeta. Než dopadl na zem, vypil lahev Slivovice, aby se nerozbila a pak přistál přímo mezi stovkou povstalců. Zabil jich 70 kulometem než mu došly náboje, potom zabil dalších 20 mačetou než se mu zlomila čepel a zbytek zabil holýma rukama." "Svatá dobroto", zděsí se učitelka, "a jaké ponaučení ti tatínek řekl z tohoto hrůzného příběhu?" "Neser strejdu Libora, když je nalitej." :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 To je nářez :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 :smich: :smich: strejda Libor :DDD ja tu hynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 čus... a ještě pořád mám zimáče....v noci na dnešek tu sněžo-pršelo...sice šlo to rychle doilů...ale už mě ta zima se*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.