Marek Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 čus.....dneska konečně jdu přezouvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 ja rozmyslam ze si kupim lodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Azi,co stěrač dorazil už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 čau Marku,já to vidím na sobotu,tady furt chčije a je hnusně ale víkend má být hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) eťe ne ... mam volno .. zasloužený po 14 dnech lítání do práce a k autí ...takhle domrdanej jsem ještě nebyl a to jsem dělal i v 16h provozu čekám ještě na chladičovku a další díly dneska by to mělo všechno přijít,tak tu sedim na penězích jak kvočna Editováno: 15. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kurňá jede do kolína a nic neřekne ... tlwe sem rikal si tu nebyl ( nakonec sem nedojel ... vidim to na pristi tyden :DD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Dobvé dopoledne ve spolek.Ještě dnes vydržet a zejtra už malá sobota páč se jede r.Šumava tak jsem si vzal rovnou radši dovolenou jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) tak se domluvíme .. sice mam zrovna rusáka,ale když by si to zvládl o víkendu,tak by jsme daly sraz Editováno: 15. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Azi rusáka ??? Určitě v tejdnu v normální bělošský pracovní době 9-16:30 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 rusák se u nás říká od neděle noční do soboty raní a ve středu se to láme z noční na raní jinak kolem od 12:00 do 16:00 by to klaplo od pondělí do středy ... od čtvrtka až po 6 večer .. ale to asi z toho nic nebude mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 By mohlo klapnout , vidim to nekdy z kraje tydne nekdy kolem poledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 si tu domlouváte jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Copak snad te nesere ze jsme te z toho vysachovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 dobré ráno čau milovníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Copak snad te nesere ze jsme te z toho vysachovali rve mi to srdce a chce se mi brečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 cao čau ,dneska mám zase já náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 čau milovníku čau, ale tak nemusíš to tu rozhlašovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 copa Ondro potkal si debila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 rve mi to srdce a chce se mi brečet Tak já se ti vomlouvám no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Tak já se ti vomlouvám no aspoň něco, a na účet mi jako omluvu pošli aspoň 10t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 copa Ondro potkal si debila? na pi.u jsem spal,divný sny k tomu,od rána samá práce venku furt hnusně......fakt sem vytočenej,se asi půjdu pořádně vykřičet do skladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jinak včera jsem si dal taky pauzu od Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 nejak ti neverim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.