Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 nazdaaaar .... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Jirko nepsal ti kámoš omartinek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 nejakej votrapa mi psal no Bohuzel sem mu nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 čau Stando,tak jak je teď doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 už mám prokouklej ten tvuj styl tak teď nevím jak to mysíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Mno jako hudební dobytku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 můj hudební styl je širokej,to mě ještě nemůžeš mít přečtenýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Mno ale asi tak vim co jo a co ne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 teď si tu dávám takovou kulturní oddychovku Elektrick Mann slyšel od nich něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 hlavně ten Ice B to je panečku borec mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 myslim ze si mi to uz posilal covece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 aha,no já si zase dobře zasmál,nevím jestli je fakt takovej nebo to jen hraje,ale každopádně prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 kua fofry , tak ted jdu konecne na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 všude vám nenalejou , tak si sebou beru baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 jj co slovo to perla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 geeeenius sem se slusne zasmal )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 ............przident černé pleti...nějaký pán odbrna :smich: http://www.youtube.com/watch?v=ElWfRO5X7sw&feature=relatedhttp:// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 :palec2: padam dom .. tak se mej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 čau a c o večer,už dojdeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Ondro bych to musel nainstalovat )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 nejakej votrapa mi psal no Bohuzel sem mu nepomohl tak ten otrapa nasel nakonec krasnou mysku, ted jen zajit nekam kdo mi to udela a to budete zirat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Brej večír ještě se tu poflakujete bo už ste všichni v domácím léčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 čus.....prej že jsem přezul brzy......ráno už hlásejí přízemní mrazíky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.