Standis Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 že je všechno na h...o :-) to není možné :-) co jinak, dlouho jsi se tu neukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 já sem tady pořád.....a jinak?no já nevim asi nic podstatnýho akorat musim sehnat pravej plastovej podběh.někde sem urval tu malinkou zastěrku za prahem a je trochu do něj vidět :-) .pokud možno než napadne sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 to koupíš kdekoliv na vraku a nebo na aukru,by mohli být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Jindro, nevíš kdo by vyměnil origo světla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 to jo ale jelikož sem lakomec tak víc jak kilo za to nechci dát :-)))) hele s těma světla nevim kam ty si dal ty svoje puvodní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 ty puvodní jsou hrozný, žlutý, poškrábaný :-) ty mám jen pro případ náhlé nehody tak to jsi opravdu velký lakomec :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Stando fotky světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 jak jsi ríkal, to jsou dost nic moc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Jak je možný že někomu ta světla takhle zajdou a někdo je má i po 10 letech jako nový??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Ruku do ohně bych za to nedal,ale myslím,že to udělala myčka v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 taky jsem někde slyšel že to dělá vosk z myčky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Ruku do ohně bych za to nedal,ale myslím,že to udělala myčka v zimě. Až tak??? A jak často jezdíš v zimě do myčky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 No dost často,ale loni už jsem to omezil a letos bude asi džunda špinavej pokud nepujde mejt ručně v mycím boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 já zásadně do myčky nejezdím, špatné zkušenosti. Taťka měl před OII Hyundai Sonatu a po vyjetí z myčky měl zrcátka bez laku. Takže my jsme z myčky vyškolení. Zlatá houba a kyblík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 to je nejlepší řešení. byl jsem jen jednou v myčce a již nikdy více :-) auto vyjede víc poškrábaný než tam vjelo, ty kartáče jsou dle mě dost tvrdý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 nevim no - ja do myčky jezdim jen v zimě ...to si řikam lepší myčka než jezdit "prosolenej" :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Nu nic s tou myčkou to zřejmě přemánět nebudu, ale stejně ji párkrát v zimních měsících navštívím, abych z ní ten sajrajt a hlavně sůl smyl. A pak se budu těšit na jaro kdy ji budu moc zase mýt a leštit ručně!!! " " " " Nu ale když jsou ty světla zašlý z venku, tak by měly jít teoreticky nějak rozleštil né??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Jo rozleštit to pujde,ale nechávám to na jaro přes technickou,max tam na stk vrazím světla z tatovo fabule,minule jsem neměl rozměr pneu dle tp tak jsem jel na jeho zimákách je dobře,že táta dbá na dodržováni předpisu a vyhlašek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Zejtra jedu ne vylet heč. Do naší stověžaté na rallysprint už už to vypadalo,že nee ,ale nakonec vše v dobre obráceno našel se dobrovolník,kterej jde zejtra za mne do pjáce jupí joou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Nu jo nu - to se někdo má, když má takovej přístup k náhradním dílům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Rallysprint-velmi pěkné počasí a moc pěknej zážitek. Cesta-jel jsem s FII jako spojujezdec,motorově stejný co džunda,docela pěkny svezeníčko,ale mista je tam trochu míň než v FI,nad hlavou ne,ale do šířky,nějak moc jsem se na řidičku moc lepil,to bych řek,že FI je o něco prostornější.Jo a řídila ženská,nicméně kamaradka má už pár desitek tis za volantem a jezdí docela svižně,takže jsem si i jizdu i užil a moc neprudil. pár foteček: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Koukám, že náš Plzeňský mistr V. Pech jel s MiniCoper - super!!! Já byl před 14 dny na DIXI Rallye Show Líně 2011 a tam se o tom docela debatovalo, ale nebylo to ještě oficiál potvrzeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 http://www.stream.cz/uservideo/632233-rallye-show-line-2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Ale tak koukám, že nějaký starý kořeni tu pořád jsou Co nového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Pořárd ne a ne napadnout sníh. Já bych se tak rád klouzal na nějakém letišti nebo prázdném parkovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.