jozzi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Holky to hytli taky? Vlastiku co jsi to sem dotahnul Tome, ja nevim nevim, oni Ti osli se mi zdalu ponekud postarsi, ale maji tam perfektne vykrmene prase, uz jsem se htel na nej vrhat, ale moja me krotila Editováno: 3. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 http://zpravy.idnes.cz/cesti-urednici-vydali-doklady-ke-stovkam-kradenych-aut-pgp-/domaci.aspx?c=A120304_205147_domaci_skr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Tak pro toto nemám slov..... http://www.drsnysvet.cz/neuveritelne-stesti-v-octavii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 No to je mazec teda, ještě měl pořádný štěstí teda, fakt magor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 magor,co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 ....a pak nemaj být mrtvý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Štěstí měli hlavně ti nevinní v protisměru,ten debil se měl klidně zabít,když jezdí jak kok*t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Mazec ... štestí v neštěstí ... jinak Adi souhlasím s tebou ... nedávno jsem viděl taky povedené video ... podle aut z USA ... ale tak tam to byl masakr .... jak to najdu,vložím ho tu ..... Ji ak přeji všem dobré "trochu mrazivé" ráno .... dnes odpo jedeme s jozzim pro nové pneu na naše nové alu 16" ... tak radost .... ať už je jaro :D Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak to slíbené video ... možná jste ho už viděli .... http://www.stream.cz/video/665957-otresne-mel-by-ale-videt-kazdy-kdo-na-silnici-riskuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak to je husty, sedet bych v tom tedy nechtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 bodre podoledne,sem se na vas prisel podivat po case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No to koukám, kdo se tu ukázal čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 cau,no velky prekvapeni ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 ted se v tom tady hrabu,nejak mi to nesedi ten vzhled co tu ted je co jinak kdo sem chodi a kdo uz ne??nejak se mi to nechce zpetne procitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Koukám i změna avataru No si postupně zvykneš na to nový forum. Hele je to jednoduchý, nechodí sem už nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj musel jsem dat neco noveho no ja si rekl ze si dam pauzu a vse se rozjede tady,ale rikas nikdo jo? asi to budu muset nejak zorganizovat abychom se tu sesli aspon obcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 To by chtělo no, nikdo už sem nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 tak uvidime jak,psal jsem SZ tak snad mi partak dorazi a co u tebe noveho Libore?uz ses zenatej aspon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 To jsem taky zvědavej. Ale to ještě né ALe stal se ze mě převážně pražák A co u tebe novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 no nevim kdy jsem tu byl naposled a co jsem psal,ale ze me se stal biker,chytlo me kolo jako prase vyjet ven do lesa,pole,louky to me hodne bere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 ses prestehoval do Prahy joo? za pritelkyni nebo praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Já si ještě dodělávám bakaláře a pak už v praze asi zůstanu. Jo, já kolo taky rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 aha skola,tak to jo,kolik ti chybi do konce? jj tak Praha je zajimava,byl jsem tam na otocku cca 14 dni a rikam si ze je skoro velka jako nase Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 ja koupil kolo tusim nove v cervenci a najel jsem loni 1500km jsem zvedavej kolik dam letos na nem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Už jen pár měsíců Tak to si najezdil celkem dost, to já teď budu jezdit jen když se pojedu kouknout k nám na sever, tady v praze na kolo fakt ne v tom provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.