jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ani ne to by chtelo redbula, nejlip s vodkou Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 jo to já rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 ani ja ne,nejak mi to neprjde ze by to byla zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 akorat sem pekne utahanej za ten vikend,90km v nohach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 to už je pěkná porce, taky už budu muset vyjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Kurna kde jsi byl, 90 km to je pekna streka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ach jo, člověk nikde nikoho a o nic nebrnkne, o nic se neopře, chodí kolem toho po špičkách a stejně při pořádným pozimním mytí (ne jen jako každý týden wapkou) a voskování najde na autě první škrábance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ou , to zaboli kazdeho, hlavne po zime... Neboj ja mam i kratery Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Kurna kde jsi byl, 90 km to je pekna streka Odeslano z Iphone 4S nebylo to naraz v sobotu 45km a vcera taky.vic jak 50km nejdezdim,to uz neni ono,idealni je to mezi 35-45km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 dneska byl segedinek pekne s chlebikem,mooc dobrej obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 segedin mám plánovanej na středu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 to ja mam objednano poradnou zastrcku na stredu Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Já mám auto převážně v garáži a defakto nejezdim a pořád vidím nové škrábance o boláky Nechápu,kde se to tam pořád bere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 to viš to ty kuny Kurna segedynek bych si dal taky, matroš doma vedu ,de se vařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 No a co pak máme říkat my, co s autem pořád někde lítáme, já už mám kapotu jak měsíční krajinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 no ja jsem taky denne v provozu jinak jako měsični krajinu mam předni naraznik , jsem na to u myti koukal jak malej ... no nic , bude se letos kapat a leštit a pokud to nepomuže tak lakovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 no nárazník mám téměř novej, tak je v phodě, ale na kapotě těch 10 let už je znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 fiiiha, no za 10 let to musi vypadat jako zorane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Tak jeste to jde celkem ale jak je cerstve umyto tak to jde videt. U nas mame kamenolom tak tam radsi nechavam pred sebou velkej rozestup, dost tam litaj sutry od kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Si dejte pytle na kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 ja už myslel i nad bra ,ale nechci vozit kalhotky na kapote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Jojo... Garáž, fakt opatrný zacházení (např. při parkování, jinak jezdím poměrně svižně), ale co, je to spotřební zboží, ač se o něj starám. Za pár let by ho mělo zase nahradit jiné (oproti Formanovi). Aspoň se těším na zítra a na Gigara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 zitra přezouvaš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Jojo, zítra dám letňáky A pokud udělám nějaký hezký fotky, tak taky konečně po skoro dvou letech očumování místního webu založím kartu pro Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.