Duben 10, 201213 r Ondro asi to nechám na špalkách , nevim .... uvidim co se objeví... to jeste usetris za gumy kdyz to bude na spalkach
Duben 10, 201213 r 2 ary ne tak pi krat voko 20m a to a to jeste prehanim rikas 5x20m tak to ti staci 32cm zaber uplne v poho,motor 1000-1200W
Duben 10, 201213 r Kup si motorovou,já měl dřív elektriku a to tahání kabelu už nikdy,teď řeším jestli koupit strunovku na elektriku na dosekávání u plotu a vubec se mi do toho nechce,jedině nějakou aku kdyby vyráběly.
Duben 11, 201213 r Kup si motorovou,já měl dřív elektriku a to tahání kabelu už nikdy,teď řeším jestli koupit strunovku na elektriku na dosekávání u plotu a vubec se mi do toho nechce,jedině nějakou aku kdyby vyráběly. ja mam taky neco aku v nabidce,ale uprimne zadna slava to neni
Duben 11, 201213 r Nazdaj tak je mi jasný,že to nebude žadnej zázrak,ale bylo by to na dosečení po sekačce,tam kam se sekačka nedostane rohy u plotu a pod,když si vezmeš,že travník udržuješ tak 1-2cm tak by zas takovou praci neměla,nehledě na to ,ža na zahradě co mám teď tak nemám elektriku a zatím jí mít nebudu tak by mi aku vyhovovala.
Duben 11, 201213 r jj pokud to bude pravidelne seceno tak by s tim nemel byt problem ja tu mam v nabidce z tech levnejsich aku toto http://www.werco.cz/strunove-vyzinace/accu/hecht-5018.html
Duben 11, 201213 r akce sekacka asi jeste pokracuje zrovna do ted jsem skladal nove zbozi co mi doslo,nejaky sekacky,krovinaky a vertikutatory,coz je ted hodne aktualni
Duben 11, 201213 r Ondro, hlavně opatrně dávej bacha aby ses nepředřel... já už na ten hák začínám mít taky super alergii.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.